Οι Kleious Warriors ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στους Nothing But Net, επικράτησαν με 85-50 και έκαναν το 2/2 στο πρωτάθλημα. 

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι Kleious Warriors έδειξαν την κυριαρχία τους. Με τον Γιώργο Κυράτση να κάνει ακόμα μία φορά τα πάντα στο παρκέ και να σημειώνει 13 πόντους, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 19-11 με το τέλος της πρώτης περιόδου. Για τους Nothing But Net, 5 σημείωσε ο Μπαμπάκος. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε. Το «φονικό» δίδυμο των γηπεδούχων, Αγγελόπουλος και Κυράτσης έβαλε 15 πόντους, 9 ο πρώτος και 6 ο δεύτερος, και οι Kleious προηγήθηκε με 16 πόντους διαφορά, 42-26 με το τέλος του ημιχρόνου. Για τους φιλοξενούμενους, 5 έβαλε ο Σαπλατέρας. 

Οι Kleious Warriors δεν άφηναν το πόδι από το γκάζι. Με πλουραλισμό στην επίθεση και μεγάλη ενέργεια στο παρκέ, οι τυπικά γηπεδούχοι όχι μόνο κράτησαν την μεγάλη διαφορά που είχαν, αλλά και την αύξησαν τελειώνοντας το ματς επί της ουσίας, αφού στο 30’ προηγήθηκαν με 67-35. Για τους φιλοξενούμενους, 9 είχε ο Μπαμπάκος, 7 ο Σαπλατέρας και 6 ο Σανάι. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τη διαφορά σε τόσο μεγάλα επίπεδα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι δύο ομάδες, δοκίμαζαν διάφορα πραγματάκια ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το τελικό, 85-50 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, αφού οι Kleious Warriors ήλεγχαν από την αρχή ως το τέλος το ματς. 

MVP: Κορυφαίος παίκτης του αγώνα Κώστας Νακόπουλος με 12 πόντους (6/11 δίποντα), 18 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θάνος Σαπλατέρας με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Τρομερός σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιώργος Κυράτσης που σταμάτησε στους 26 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ κι έκλεψε 4 φορές την μπάλα. 

Που κρίθηκε: Στην πληρότητα και τη ταχύτητα των Kleious Warriors!