Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της North East Atlasleague oι Οιωνός Celtics φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στο Γ.Μελισσηνός τους K9BC, με τους δεύτερους να παίζουν εξαιρετικό επιθετικό μπάσκετ που τους έδωσε το δεύτερο σερί ροζ φύλλο !

Οι ομάδες συμβάδισαν στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν κατά ριπάς από τα 6.75 με τους Χατζημωράκη (13π και 3τρ) και Καρνέση (10π με 2 τρ), όμως οι αντίπαλοι τους είχαν τις απαντήσεις με το δίδυμο Χατζή (9) και Καραγιάννη (8) προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (22-23) στη λήξη της πρώτης περιόδου.

Οι Κ9 συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Ο Καραγιάννης ήταν το ίδιο αποτελεσματικός με 8 πόντους, με τους Αρσενίδη (5) και Γιαννακό (4) να βάζουν το..λιθαράκι τους. Με επιμέρους 3-11 ξέφυγαν και απέκτησαν διψήφια διαφορά παρά την προσπάθεια του Ορφανού (6π) στην άλλη πλευρά, για το 37-48 στη μέση της διαδρομής.

Η παρέα του Καρτσιμαδάκη διατήρησε τα ηνία της ανμέτρησης στη συνέχεια, καθώς Αρσενίδης (6π) και Γιαννακός (5π) ήταν σε καλή κατάσταση. Οι "Κέλτες" ωστόσο μείωσαν χάρη στις ενέργειες του Ορφανού (5) και τα τρία σερί τρίποντα από τους Χατζημωράκη και Καρνέση στην εκπνοή της τρίτης περιόδου (55-61).

Το συγκρότημα του Ρενιέρη προσπάθησε να δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πλησίασε ως τους έξι πόντους χάρη στους Ορφανό (6), Χατζημωράκη (5) και Καρνέση (4), αλλά το κουαρτέτο των Κ9 (Αρσενίδης 10, Καραγιάννης & Χατζής από 6 και Κουλέτσης με 5) δεν επέτρεψε περαιτέρω...απειλές, με το τελικό 78-86 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Στέφανος Καραγιάννης έχοντας 19 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί ποιός άλλος από τον θρυλικό Νίκο Χατζή. Είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Αρσένης Αρσενίδης με 21 πόντους (5/9τρ), 2 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Τάσος Χατζημωράκης με 26 πόντους (6/12 τρ), 3 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Που κρίθηκε το ματς : Στο up tempo παιχνίδι των νικητών !