Ζευγάρωσε τις νίκες της στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της South West Atlasleague το βράδυ της Παρασκευής στο Sala Sport Club η Ποσειδωνία όταν και φιλοξένησε τις Νυχτερίδες. Πήρε τα ηνία της αναμέτρησης εξαρχής και έφτασε στο ροζ φύλλο δίχως ιδιαίτερη δυσκολία.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα και στο παιχνίδι μας. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο ξεκίνημα, τόσο σκοράροντας σε ρυθμό μυδραλιοβόλου όσο και περιορίζοντας στην άμυνα τους αντιπάλους τους. Με τον Αθανασάκη σε ρόλο εκτελεστή (10π) και δημιουργού αλλά και τους Κωστόπουλο και Καραβάκη (από 6π) να πυροβολούν από τα 6.75 προηγήθηκαν με 20-11. Από την άλλη πλευρά ο Κ.Στασινόπουλος πέτυχε 6 πόντους με εντυπωσιακά lay up, όμως ένα σερί 9-0 έφερε την Ποσειδωνία στο +18 (29-11) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε , δίχως όμως να αλλάξει η εικόνα των ομάδων. Το συγκρότημα του Νοβάρα είχε την ίδια σοβαρότητα στην άμυνα όπου και δέχτηκε μόλις 7 πόντους (Κ.Στασινόπουλος 5), ενώ μπροστά Μεϊδάνης με 4 πόντους και το τρίποντο του Ζάγκα έγραψαν το 40-22 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα η διαφορά πήγε ως το +25 χάρη στην τριπλέτα Αθανασάκη, Ζάγκα και Ρέπα (από 4 πόντους έκαστος), με τις Νυχτερίδες ωστόσο να δείχνουν σφυγμό. Με επιμέρους 6-16 και πρωτοστάτες τους Μπέη (6π), Κ. Στασινόπουλο (5π) και Σκιαθίτη (4π) μείωσαν ως το 52-37 στο τριαντάλεπτο.

Το καλό διάστημα των φιλοξενουμένων συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Κ. Στασινόπουλος και Μπέης (με 5 και 4 πόντους αντίστοιχα) μείωσαν στους 11 (63-52). Ο Αθανασάκης ωστόσο που επέστρεψε για τα τελευταία λεπτά σημείωσε ακόμα 6 πόντους και οι Μαρκόπουλος και Ζάγκας από 3 για να διαμορφώσουν το απόλυτα δίκαιο τελικό 69-52 .

Mvp αναδείχθηκε με double figures ο Μπάμπης Αθανασάκης έχοντας 20 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λαθάκι. Παίκτης κλειδί ήταν ο αλάνθαστος Δήμος Καραβάκης με 7 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο με double double ο Κώστας Στασινόπουλος καταγράφοντας 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές είχαν πολύπλευρο παιχνίδι, τόσο κοντά στο καλάθι όσο και έξω από την περίμετρο, έκαναν φανταστική πρώτη περίοδο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν στον υπόλοιπο χρόνο.