Την καλύτερη διαφήμιση για την Atlasleague έκαναν τα ... ξημερώματα της Κυριακής στην Καισαριανή το Rainbow και οι Chavaliers by Kave Home με τους δεύτερους να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους μετά από 50 αγωνιστικά λεπτά, μετά από μια καταπληκτική τόσο σε ποιότητα όσο και σε εξέλιξη αναμέτρηση !

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας στο σκορ. Μπάλς με 5 πόντους και Ακρίβος με 3 σκόραραν από μακριά, με τον Αποσκίτη  και τον Γεωργικόπουλο να κάνουν το ίδιο με 8 και 5 πόντους αντίστοιχα στον αντίποδα, με το σκορ να είναι στο 13-14 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Chavs πήραν μικρές διαφορές στο δεύτερο δεκάλεπτο χάρη στον Λογοθέτη (8π με 2τρ), με τους Π.Αντωνόπουλο, Τζιγκουνάκη και Γεωργικόπουλο να σκοράρουν από τα 6.75. Το συγκρότημα του Παπαδήμα παρέμεινε σχετικά κοντά στο σκορ χάρη στην τριάδα Ακρίβου , Μπάλα (από 5π) και Ζάβρα (4) με το ημίχρονο να κλείνει στο 29-37.

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι άνοιψαν την ψαλίδα καθώς βρήκαν λύσεις από πολλούς (Γεωργικόπουλος 5, Σιαμήτρος 4 Σ.Αντωνόπουλος και Τζιγκουνάκης από 3) και καθώς από τους αντιπάλους τους μόνο οι Μπάλας (4), Alla και Ακρίβος (από 3π) βρήκαν στόχο, το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με 42-56.

Ολική αλλαγή σκηνικού είχαμε στην τέταρτη περίοδο. Οι γηπεδούχοι με τους Μπάλα και Ακρίβο (από 12 πόντοι ο καθένας) να είναι στη ζώνη του λυκόφωτος έτρεξαν ένα 13-0 και πλησίασαν στο 57-59. Οι "Ιππότες" βρήκαν τα πατήματα τους ωστόσο με τους Σ.Αντωνόπουλο και Σιαμήτρο (από 6 πόντους) και με 7-0 ξέφυγαν εκ νέου με 57-66. Tο Rainbow δεν παρέδωσε ωστόσο τα όπλα. Με νέο μπαράζ από τα 6.75 του Μπάλα ισοφάρισε στα 32" σε 68-68 με τον Π.αντωνόπουλο να αστοχεί για να οδηγηθούμε στην παράταση.

Το πεντάλεπτο ωστόσο δεν ήταν αρκετό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με 4 πόντους χάρη κυρίως στον Σιαμήτρο (4π), όμως o Alla & ο Μπάλας με 2/2 βολές στα 6" ισοφάρισε σε 79-79, για να πάμε σε ακόμα πέντε λεπτά αγώνα. Εκεί οι Chavaliers , με σαφώς μεγαλύτερο ρόστερ, είχαν τις αντοχές, έτρεξαν ένα 9-0 και με τους Γεωργικόπουλο (6π με 2 τρ) , Σ.Αντωνόπουλο (3π) αλλά και τον Τσιώμο σφράγισαν τη νίκη τους απέναντι στο αποκαμωμένο Rainbow με 83-95 !

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Bαγγέλης Λογοθέτης έχοντας 10 πόντους, 21 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί  ο έτερος ψηλός Παναγιώτης Σιαμήτρος επίσης με double figures και 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο combo guard Γιώργος Μπάλας με 32 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς : Παρά την ηλικία τους οι νικητές έδειξαν, πέρα από τη σαφή τους ποιότητα και αξιοθαύμαστη αντοχή !