Το αήττητο τους διατήρησαν και την τρίτη αγωνιστική της North East Atlasleague οι Κλειούς Warriors όταν και φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ από τους Chavaleirs By Kave Home μετά από μια αρκετά δυναμική αναμέτρηση που κρίθηκε στο τέλος !

Οι ομάδες συμβάδισαν από τα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τα τρίποντα του Γεωργικόπουλου (6) και τον Τ.Αντωνόπουλο (5), ενώ οι αντίπαλοι τους βρίσκωντας λύσεις από τους Δέδε και Φώτογλου (από 6π) προηγήθηκαν με 11-14 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε. Καμία ομάδα δεν επέβαλε το ρυθμό της ενώ είχαμε δυνατές μονομαχίες. Οι "Ιππότες" είχαν τους Τ.Αντωνόπουλο (7) και Λογοθέτη (5) να τους καθοδηγούν. Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Θεοδωράτου απαντούσαν με τους Αγγελόπουλο και Κυράτση (από 3 πόντους) με συνέπεια το ισόπαλο 26-26 του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα οι ομάδες πάτησαν το γκάζι. Το συγκρότημα του Χρουσαλά σκόραρε αφειδώς από τα 6.75 με τους Αντωνόπουλους (9π π τάκης, 6 ο Σταύρος) αλλά και τους Τσιώμο (5) και Τζιγκουνάκη (4). Αυτός ο ρυθμός όμως βόλευε και τους "Πολεμιστές", που με την τριπλέτα Κυράτση (8), Παπαδάκη (6) και Δέδε (5) προσπέρασαν με 52-54 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Chavaliers ωστόσο έχασαν τους Τσιώμο και Σιαμήτρο , αλλά οι Γεωργικόπουλος (7) και Τ. Αντωνόπουλος (5) τους έβαλαν μπροστά με καλάθι του τελευταίου. Οι Warriors αντέδρασαν σωσστά και με τον καθοριστικό Αγγελογιαννόπουλο που πέτυχε 5 πόντους σερί και με τον τρίποντο του Αγγελόπουλου ολοκλήρωσαν ένα 8-0 που τους έδωσε το τρίτο σερί ροζ φύλλο, με το τελικό 66-72 !

MVP: Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Γιώργος Κυράτσης με double double και 18 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τάκης Αντωνόπουλος με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Βασίλης Δέδες που κατέγραψε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Σε ένα παιχνίδι ειδικών καταστάσεων οι νικητές είχαν εξαιρετικό φίνις επικρατώντας επί των περυσινών φιναλίστ  !