Ένα ημίχρονο άντεξαν οι DEFLECTIONS απέναντι στους KAVLANTA HAWKS καθώς ηττήθηκαν με 57-72.

Με τρίποντο του Νικολαίδη Θ. ξεκίνησε το παιχνίδι αλλά οι Αραβανής και Χαλίμος απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Ο Λαδάς από κοντά έκανε το 3-8 αλλά με καλάθια του Μαζιώτη και του Παπακωνσταντίνου οι DEFLECTIONS πέρασαν μπροστά. Ο Λαδάς με 4 ακόμα πόντους και ο Γεωργομάνος με σουτ έκαναν νέα ανατροπή ενώ ο Παπακωνσταντίνου με τον Μαζιώτη μείωσαν σε 13-14.

Ο Μαζιώτης μπήκε φουριόζος και με 4 πόντους έβαλε μπροστά την ομάδα του. Στο έμμεσο τρίποντο του Αραβανή απάντησε ο Θ. Νικολαίδης αλλά οι Λέζος με τρίποντο και Λαδάς, Αραβανής αύξησαν τη διαφορά στους 7. Και πάλι ο Νικολαίδης με 2/2 βολές μείωνει για να έρθουν νέα καλάθια των Λαδά, Παπαδάκου και Κρομμύδα για το 23-34. Ο Στέλιος Νικολαίδης πήρε τη σκυτάλη και με 3/4 βολές μείωσε ενώ ο Σκανδάλης με τρίποντο έφερε το ματς στους 5. Ο Λαδάς σκόραρε αλλά ο Παπακωνσταντίνου στο τέλος έκανε το 31-36.

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το 3ο δεκάλεπτο καθώς οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τρίποντο του Μανώλη ενώ οι Λαδάς και Γεωργομάνος σκόραραν από κοντά. Ο Νικολαίδης Σ. μείωσε προς στιγμήν αλλά νέα καλάθια του Μανώλη έφεραν τη διαφορά στους 15. Ο Μαζιώτης μείωσε αλλά με καλάθια του Μανώλη και Αραβανή το δεκάλεπτο βρήκε τους KAVLANTA στο συν 20.

Ο Θ. Νικολαίδης με τρίποντο και ο Σ. Νικολαίδης με 4 σερί πόντους ανάγκασε τους KAVLANTA να πάρουν ταιμ άουτ νωρίς νωρίς. Στη συνέχεια μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια για να τελειώσουν την υπόθεση νίκη. Αρχικά ο Αραβανής με τρίποντο και έπειτα ο Κρομμύδας έκαναν το 42-60. Στα καλάθια των Μαζιώτη και Σ. Νικολαίδη απάντησαν οι Παπαδάκος και Λαδάς. Ο Γεωργομάνος με σουτ έκανε το 49-66 για να έρθουν 2 απανωτά τρίποντα των Νικολαίδη Θ. και Σκανδάλη. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι αύξησαν τη διαφορά στους 15 με τους Λαδά και Αραβανή.

MVP της αναμέτρησης ο Λαδάς με 20 πόντους και 17 ριμπάουντ.

για τους DEFLECTIONS ξεχώρισε ο Νικολαίδης Στέλιος με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στο πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο των KAVLANTA HAWKS που μάζεψαν αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, βρήκαν λύσεις μπροστά και σκλήρυναν την άμυνα τους.