Τη δεύτερη σερί νίκη μετά από καλή εμφάνιση πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Φωκιανός επικρατώντας επί των Nothing But Net στην Καισαριανή, για την τρίτη αγωνιστική της North-East Atlas League. Με τον Cramer να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο κι έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό 5-5 πάτησαν το γκάζι και με σερί 13-0 με τους Cramer (7), Καρακατσάνη (4) και το τρίποντο του Παντελεάκη πήραν διψήφια διαφορά που κράτησαν καθώς οι αντίπαλοι τους δεν απείλησαν πολύ (Μαρκάκης 3π). Σκορ πρώτου δεκαλέπτου 20-9.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το δικό τους καλό διάστημα και με σερί 12-0 με τους Ξυπνητό (6) και Σανάϊ (5) προσπέρασαν προσωρινά. Ο Cramer όμως με 4 πόντους επανέφερε τον Φωκιανό στην πρωτοπορία με 32-28 στου δρόμου τα μισά.

Η παρέα του Τσιώτση μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με μάτι που γυάλιζε. Αρχικά ένα 14-0 με το δίδυμο Cramer (10π) και Δαμανάκη (7) να δείχνει ασταμάτητο και στη συνέχεια εκ νέου με ένα 7-0 έφτασε στο +20 και παρά την προσπάθεια των Μπαμπάκου (4) και Καραμανή (3) έκλεισαν την τρίτη περίοδο με το σκορ στο 53-37.

Τα τελευταία δέκα λεπτά ο Φωκιανός έλεγξε το ρυθμό με τους Δαμανάκη και Cramer (από 3π), ενώ οι Nothing But Net με τους Καραμανή, Ξυπνητό και Μπαμπάκο (από 4π) μείωσανως το τελικό 63-53.

Mvp , ποιός άλλος από τον Justin Cramer ! Τελείωσε το ματς με double double & 28 πόντους (4/6τρ.), 13 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.. Από την άλλη, πιο παραγωγικός ήταν ο Γιώργος Ξυπνητός με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης «κλειδί» αναδείχθηκε ο Γιάννης Δαμανάκης που μέτρησε 10 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο τρομερό τρίτο δεκάλεπτο του Φωκιανού.