Την δεύτερη σερί τους νίκη κατέγραψαν οι Greek Bricks στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής όταν και αντιμετώπισαν τις Νυχτερίδες το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό, ελέγχοντας το ρυθμό εξαρχής.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός κάτι που έκαναν ξεκάθαρο οι γηπεδούχοι με το "καλησπέρα". Λάζιτς με 5 πόντους, Λιάκας με 4 και Εμπίογλου με ένα τρίποντο φρόντισαν για την επίθεση, ενώ η άμυνα τους δέχθηκε μόλις 6 πόντους (Τσίτσος 4), για το 16-6 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σφυγμό στη συνέχεια, καθώς με σερί 10-0 και δράστες τους Καραφουλίδη (5), Κ.Στασινόπουλο και Μπλάθρα (από 4π) πλησίασαν στο καλάθι. Οι Bricks όμως απάντησα με επιμέρους 11-2 με την τριπλέτα Μιλάνοβιτς, Λάζιτς και Τσοτσορού (από 4π ο καθένας), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με διψήφια διαφορά (31-21) !

Μετά την ανάπαυλα ο ρυθμός κατέβηκε αμφότερα. Οι ομάδες έδωσαν έμφαση στην άμυνα, δίχως ωστόσο ν'αλλάξουν πολλά. Οι Bricks με το τρίποντο του Τσαούση και τα καλάθια των Δημητρακόπουλου, Λιάκα, Καρούσου και Τσοτσορού κράτησαν σε απόσταση τους αντιπάλους τους, που σκόραραν από τα 6.75 με τους Σκιαθίτη και Μπέη, για το 42-30 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν τη μπουγάδα στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου. Έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και με γεωμετρικό και αστραπιαίο μπάσκετ έκαναν επιμέρους 14-2. Η απόσταση πήγε πάνω από τους είκοσι πόντους με τους Λάζιτς (7) , Μιλάνοβιτς (4) και το τρίποντο του Καρούσου . Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Καζαντζίδη μείωσαν με τους Καραφουλίδη (6), Π.Στασινόπουλο και Σκιαθίτη (από 3 πόντους) ως το τελικό 61-46.

Mvp αναδείχθηκε ο πύργος Παναγιώτης Λιάκας έχοντας 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Λούκα Λάζιτς με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους πάλεψε με double figures ο Θοδωρής Τσίτσος με 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές είχαν το πάνω χέρι σε όλο το σαραντάλεπτο χάρη στην ταχύτητα και την ενέργεια που κατέθεσαν στο παρκέ !