Στην παράταση κρίθηκε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπου η PARTOUZAN επικράτησε με 75-72 της DEPORTIVO FALIRO.

Με τρίποντα των Κακαλέτρη και Γκόγκα ξεκίνησε το ματς. Μέχρι το 7-7 οι ομάδες πήγαιναν μαζί αλλά με τρίποντο του Δούρου και έμμεσο τρίποντο του Πανταζή έγινε το 13-7. Ο Παγώνης μείωσε αλλά ο Γιαννούδης σκόραρε νέο τρίποντο. Οι Γιαννούδης και Πανούσκος έγραψαν το 20-11 για να μειώσει ο Παγώνης με τρίποντο. Ο Γιαννούδης με 2/2 βολές έκανε το +8.

Στο τρίποντο του Θεοδωρόπουλου απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Παγώνης αλλά ο Θεοδωρόπουλος κατάφερε να σκοράρει ξανά από τη γραμμή του τριπόντου. Μάλιστα πάλι ο ίδιος παίχτης και ο Πανούσκος έκαναν το 34-20. Ο Κακαλέτρης με τρίποντο μείωσε ενώ ο Κωστούλας απάντησε με σουτ. Ο Παπαδημητρίου αρχικά με 4 πόντους και ο Κριεκούκης από κοντά μείωσαν ενώ ο Παγώνης με ένα ακόμα τρίποντο έκανε το 36-32. Ο Θεοδωρόπουλος απάντησε αλλά ένα τρίποντο του Κριεκούκη και σουτ του Κακαλέτρη έφεραν το ματς στους 2.

Με σουτ του Δούρου και τρίποντο του Γιαννούδη η διαφορά αυξήθηκε ξανά. Ο Παγώνης απάντησε με τρίποντο αλλά με ένα μικρό σερί των Πανούσκου και Δημητρόπουλου και τρίποντο του Γιαννούδη έφερε το ματς ξανά στους 10. Ο Παπαδημητρίου με τρίποντο έριξε τη διαφορά στους 7.

Η DEPOR μπήκε δυνατά στο 4ο δεκάλεπτο και με 2 τρίποντα του Παγώνη και σουτ του Κριεκούκη πέρασε μπροστά. Ο Πάγωνης σκόραρε κι άλλο τρίποντο για το 59-56. Ο Δούρος μείωσε αλλά ο Κακαλέτρης απάντησε αμέσως. Ο Δημητρόπουλος μείωσε στον πόντο αλλά ο Κριεκούκης με τρίποντο έδωσε αέρα 4 πόντων στην ομάδα του. Οι Δημητρόπουλος και Πανούσκος όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην παράταση. 

Με τρίποντα των Κριεκούκη και Δημητρόπουλου ξεκίνησε το 5λεπτο της παράτασης. Ο Παγώνης έκανε το 67-70 αλλά ο Πανούσκος ισοφάρισε. Ο Θεοδωρόπουλος έκανε το 73-70 ενώ ο Παπαδημητρίου ευστόχησε σε 1/2 βολές και δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Η DEPORTIVO αναγκάστηκε να κάνει φάουλ και οι Γιαννούδης και Δημητρόπουλος έκαναν το τελικό 75-72.

MVP της αναμέτρησης ο Πανούσκος με 16 πόντους και 18 ριμπάουντ.

για την DEPORTIVO FALIRO ο Παγώνης είχε 29 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες!