Στην τρίτη στροφή της North West Atlas League το Risko υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή το Rainbow με το δεύτερο να παίζει εξαιρετικό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο κατακτώντας τη δεύτερη του νίκη στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εξαρχής κεφάλι στο σκορ χάρη στο δίδυμο Λίππα (9π) και Δήμα (5π) και καθώς οι αντίπαλοι τους βρήκαν στόχο μόνο με τον Γρυπάρη (11 πόντοι), προηγήθηκαν με 11-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Το συγκρότημα του Παπαδήμα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στην δεύτερη περίοδο. Ο Μαρόπουλος ανέλαβε ρόλο πρωταγωνιστή σημειώνοντας 11 πόντους και με τα τρίποντα του Ακρίβου (6π) η διαφορά πήγε ως το +15 για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τους Πούρο (8), Βρυώνη και Γρυπάρη (από 3π), ως το 31-43 του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα έπεσε το Rainbow ..αναπτυσσόταν στον ουρανό της Καισαριανής, με τους Μαρόπουλο (8), Ακρίβο και Γεωργιάδη (από 5π) ενώ για το συγκρότημα του Χατζημιχάλη πάλευε μόνο ο Μπονάτσος (7) με συνέπεια η διαφορά να αξξίξει τους είκοσι πόντους (42-61) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ με το παιχνίδι να αποτελεί ευκαιρία για θέαμα. Ο Μπονάτσος βρήκε χώρους και σημείωσε 13 πόντους, κι ο Πούρος 6 για το Ρίσκο, ενώ το Rainbow ολοκλήρωσε την παράσταση με 8 πόντους από τον Ακρίβο, 6 από τον Γεωργιάδη, 5 από τον Δήμα και 4 από τον Ι.Ράνη που συνέβαλαν στο χορταστικό 64-89.

Mvp αναδείχθηκε o αλάνθαστος Άρης Ακρίβος με 21 πόντους (5/8 τρ), 1 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 κλεψίματα. Τον ακολούθησε ως παίκτης κλειδί ο Παρασκευάς Μαρόπουλος επίσης με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο αλάνθαστος Σπύρος Μπονάτσος έχοντας 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν στο παρκέ μετά το διάλλειμα παρουσιάζοντας αξιοζήλευτο μπάσκετ !