Για την τέταρτη στροφή της South-West Atlasleague η Deportivo Faliro φιλοξένησε την Κυριακή στο Θ. Πούτος την Ποσειδωνία και παίζοντας στο γνωστό της γρήγορο ρυθμό δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4Χ4 τόσο διατηρώντας το αήττητο όσο και υποχρεώνοντας τους αντιπάλους της στην πρώτη φετινή ήττα!

 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τσίτα τα γκάζια κυριαρχώντας σε άμυνα κι επίθεση. Μπροστά οι Παγώνης (7), Κριεκούκης (6) και Κακαλέτρης (4) έδιναν τον τόνο φτάνοντας από νωρίς σε διψήφια απόσταση. Από την άλλη πλευρά Σμάγκιν με τέσσερις και Δ. Θύμιος με 3 μείωσαν ως το 19-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

 

Οι Φαληριώτες δεν άλλαξαν τον παραμικρό στη συνέχεια. Η τριπλέτα Παγώνη (7), Κακαλέτρη (5) και Κριεκούκη (4) πυροβολούσε από παντού και καθώς από την Ποσειδωνία μόνον ο Δ. Θύμιος (5) ήταν δραστήριος η διαφορά πήγε στο +18 (38-20) στο ημίχρονο.

 

Ίδια κατάσταση και μετά την ανάπαυλα. Ο Κριεκούκης βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρωντας δέκα πόντους και μαζί με τον Γαρμπή που πρόσθεσε ακόμα πέντε οι Deportivistas έφτασαν στο +24, με την Ποσειδωνία να αντιδρά με ένα 9-0 με τα τρίποντα των Σμάγκιν (7), Ζάγκα και Σπηλιωτόπουλου (από 3), για το 57-40 στο τριαντάλεπτο.

 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε απόλυτα ελεύθερο ρυθμό.Κριεκούκης με οκτώ και Γαρμπής με τέσσερις πόντους αλώνιζαν, ενώ οι Δ.Θύμιος (4) και Σμάγκιν (3) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 74-53.

 

 

Mvp αναδείχθηκε ο Ανέστης Κριεκούκης με 28 πόντους (7/14τρ), 3 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 4 κλεψίματα & 1 λάθος. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Γεράσιμος Παγώνης καταγράφοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ανδρέας Σμάγκιν με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 5 λάθη.

 

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα και δεν συνάντησαν δυσκολίες.