Τη δεύτερη τους νίκη σημείωσαν το βράδυ της Δευτέρας οι Elitήριοι by pinguin.gr όταν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής φιλοξενήθηκαν στον Κορυδαλλό από τους Εφτάψυχους αξιοποιώντας την ταχύτητα και τη καλή τους χημεία!

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εξαρχής γνωστές τις προθέσεις τους. Ο Ζελμάνοβιτς πήρε τ' όπλο του από το πρώτο λεπτό, σκόραρε 10 πόντους και με την άμυνα τους να δέχεται μόλις 4 πόντους (Κουκουμέλης ένα τρίποντο) προηγήθηκαν με 4-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

 

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τους Εlitήριους. Με επιμέρους 22-2 και τους Ζελμάνοβιτς, Γιάτσε (από 8π) και Λαμπρόπουλο (6) έκλεψαν μπάλες και τελείωσαν φάσεις στο fast break. Οι Εφτάψυχοι σκόραραν ελάχιστα ( Κουκουμέλης 3 και Κόνσολας με buzzer beater 3), με το σκορ να είναι στο 9-34 στη μέση της διαδρομής.

 

Το παιχνίδι είχε ελεύθερο χαρακτήρα στο υπόλοιπο του. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν σφυγμό καθώς βρήκαν χώρους και τους Κουκουμέλη (8), Γαλάνη και Δημόπουλο (από 3π) μείωσαν προσωρινά, με τον Λαμπρόπουλο από την άλλη πλευρά να πετυχαίνει πέντε πόντους. Σκορ τρίτης περιόδου 23-42.

 

Στην τελική ευθεία οι Εφτάψυχοι έχασαν τον Κουκουμέλη με τραυματισμό και το συγκρότημα του Κωνσταντινάκου ανέβασε κι άλλο στροφές. Ο Γιάτσε με 10 πόντους και ο Λαμπρόπουλος με 8 βγήκαν στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ οι Ελευθεριάνος (3) και Αναγνωστάκης (2) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 29-65.

 

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Αλέξανδρος Ζελμάνοβιτς. Είχε 22 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ,  2 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Λευτέρης Λαμπρόπουλος καταγράφοντας 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 4 κλεψίματα.

 

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Νίκος Κουκουμέλης με 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

 

Που κρίθηκε : Οι νικητές πάτησαν το γκάζι από την αρχή και δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες