Για την τέταρτη αγωνιστική της South West Atlasleague ο Φωκιανός φιλοξένησε τους Κ9 το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή με τους δεύτερους να μετατρέπουν την αναμέτρηση σε τυπική διαδικασία προσφέροντας αφειδώς σκορ και θέαμα!

 

Αρχικά υπήρξε ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες. Οι γηπεδούχοι με τους Καρακατσάνη, Παντελεάκη (από 4) και το τρίποντο του Μυλιόρδου βρίσκονταν κοντά στο σκορ.Από την άλλη πλευρά Μυλωνάς και Χατζής με 10 πόντους έκαστος έδωσαν το προβάδισμα με 19-22 στο πέρας της πρώτης περιόδου.

 

Στη δεύτερη περίοδο οι Κ9 ανέβασαν στροφές. Ο Τσιβράς ήταν ασταμάτητος με 14 πόντους και με τη βοήθεια των Αρσενίδη (6), Χατζή (5) & Μυλωνά (4) ξέφυγαν στο σκορ καθώς για τον Φωκιανό αντιδρούσαν μόνον οι Δαμανάκης (7) και Μυλιόρδος (6) .Το ημίχρονο έκλεισε στο 39-60.

 

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι ήταν χάρμα ιδέσθαι. Την μπαγκέτα ανέλαβε ο Πριτσιούλης με 12 πόντους και μαζί με τους Μυλωνά (8), Χατζή και Αρσενίδη (από 5), απογείωσαν τη διαφορά καθώς η άμυνά τους περιόρισε τους αντιπάλους τους σε μόλις 7 πόντους.Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 46-93

 

Τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι ομάδες επιδόθηκαν σε διαγωνισμό τριπόντων. Για τον Φωκιανό σκόραραν οι Καρακατσάνης (6), Αλεξόπουλος και Δαμανάκης (από 4). Στην αντίπερα όχθη ο Αρσενίδης σκόραρε δις από τα 6.75 , Μυλωνάς και Τσιβράς από 5 πόντους και οι Χατζής- Πριτσιούλης επίσης από ένα τρίποντο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο ευρύ τελικό 63-117 !

 

Mvp αναδείχθηκε με double double o Άγγελος Μυλωνάς με 27 πόντους, 16 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 5 κλεψίματα & 3 λάθη. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Νίκος Χατζής καταγράφοντας 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 1 λάθος.

 

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Θανάσης Μυλιόρδος με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασιστ, δυο κλεψίματα και δύο λάθη.

 

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά εξαρχής και δεν απειλήθηκαν στο παραμικρό.