Την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισαν οι «πολεμιστές», οι οποίοι επικράτησαν σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι των Campanas με 78-56. 

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το ξεκίνημα του αγώνα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στο σκορ. Οι Campanas, ήταν στα… σημεία καλύτεροι κι έκλεισαν το δεκάλεπτο στο συν 3μ 14-11. Ο Φλέσσας έβαλε 5 πόντους, ενώ για τους γηπεδούχους 4 είχε ο Πανταζόπουλος και 3 ο Ανέστης Φώτογλου. 

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Kleious Warriors, άρχισαν να το βλέπουν… βαρέλι από την περίμετρο. Με τον Ανέστη Φώτογλου να βάζει 4 τρίποντα σε εκείνο το διάστημα οι «κίτρινοι» έτρεξαν ένα επιμέρους 25-19 κι έκλεισαν το δεκάλεπτο στο συν 2, 36-34. Για τους Campanas, ακόμα 5 πόντους σημείωσε ο Φλέσσας. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Kleious Warriors ήταν καταιγιστικοί. Στην εξίσωση για τους «πολεμιστές» μπήκε ο Αγγελόπουλος, που δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος. Οι «πολεμιστές» με ένα επιμέρους 27-13, έκλεισε το δεκάλεπτο στο συν 17, 63-46. Για το συγκρότημα του Γαβριήλογλου, 6 πόντους έβαλε ο Μπίλιας και 4 ο Ρεγγούζας. 

Στην τελευταία περίοδο και με την διαφορά σε τόσο υψηλά επίπεδα οι δύο ομάδες χαλάρωσαν το παιχνίδι τους και άρχισαν να δοκιμάζουν διάφορα πραγματάκια ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το τελικό, 78-56, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι Kleious από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά πάτησαν το γκάζι. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Θανάσης Βρατίμος με 12 πόντους (2/2 βολές, 5/14 δίποντα), 17 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χριστόφορος Συρανίδης με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη και 2 τάπες. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Ανέστης Φώτογλου με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Που κρίθηκε: Στην ευστοχία από την περιφέρεια για τους Kleious Warriors, οι οποίοι σημείωσαν 14 τρίποντα.