Χωρίς να εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα, οι Rainbow κέρδισαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ τους Nonthing But Net με 83-47 και συνέχισαν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. 

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι Rainbow μπήκαν στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια. Με τους Ακρίβο και Ράνη να βάζουν από 6  πόντους, οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με 19-8. Για τους τυπικά γηπεδούχους, από τρεις πόντους σημείωσαν οι Κοτσίφης και Ξυπνητός. 

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Οι Rainbow είχαν βάθος και πολλές λύσεις στο πάγκο, δείγμα του μεγάλου ρόστερ που έχουν. Ο Ακρίβος έβαλε άλλους 6 πόντους, ο Μανίκας είχε φτάσει στους 8 και ο Λίππας 5, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν το ημίχρονο στο συν 16, 39-23. Για τους Nothing But Net, 8 είχε ο Ξυπνητός ενώ από 6 οι Καραμάνης και Μαρκάκης. 

Όσο περνούσε η ώρα στον αγώνα, η διαφορά μεγάλωνε αντί να μειώνεται. Οι Rainbow, με πλουραλισμό στην επίθεση (Ακρίβος 15π, Ζάβρας 12π. Ράνης 10π, Μανίκας 8π) έτρεξαν ένα νέο επιμέρους 23-16 και προηγήθηκαν στο 30’ με 62-39 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στην επίθεση για τους γηπεδούχους πάλευε ο Ξυπνητός με 16 πόντους. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε τόσο υψηλά οι δύο ομάδες δοκίμαζαν διάφορα πράγματα ενόψει της συνέχειας, αφού ο νικητής είχε κριθεί. Το τελικό, 83-47 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι Rainbow έκαναν ό,τι ήθελα στο παρκέ. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κώστας Λίππας με 11 πόντους (1/2 βολές, 2/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Κοντογιάννης με 4 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 τάπα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Μανώλης Ράνης ήταν ουσιαστικός. Σταμάτησε στους 15 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ κι έκλεψε δύο φορές την μπάλα, συγκεντρώνοντας 19 στο σύστημα αξιολόγησης.