Σε αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική της South West Atlasleague η Partouzan υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον τις Νυχτερίδες και μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κατέβαλε την αντίσταση τους στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ. Αγγελόπουλος με 7, Τσίτσος και Κ. Στασινόπουλος με 4 πόντους καθώς και το τρίποντο του Π. Στασίνοπουλου τους έδωσαν το προβάδισμα με διαφορές πέριξ των δέκα πόντων καθώς οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τον Γιαννούδη (4), για το 10-18 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι Νυχτερίδες έλεγξαν πλήρως την κατάσταση στη συνέχεια. Ο Τσίτσος επέβαλλε το νόμο του στο ζωγραφιστό με 9 πόντους και παρέα με τους Κ. Στασινόπουλο (5) και Αγγελόπουλο (4) πήραν διψήφια απόσταση , φτάνοντας ως το +18. Από την άλλη πλευρά ο Γιαννούδης (ακόμα 4π) και οι Λαζαρίδης και Δούρος με 3 πόντους, δεν κατάφεραν κάτι πέραν του 20-37 του ημιχρόνου.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε στην επανάληψη. Το συγκρότημα του Κρητικού έπαιξε πιο δυνατή άμυνα , κάτι που έδωσε ενέργεια και στην επίθεση. Ο Γκόγκας σκόραρε αφειδώς (9π) όπως και οι Γιαννούδης και Παπανικολάου (από 8π) μειώνοντας σημαντικά , ωστόσο οι Τσίτσος, Σκιαθίτης, Αγγελόπουλος και Κ. Στασινόπουλος (από 3π) κράτησαν τις Νυχτερίδες μπροστά με 45-51 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο είδαμε μάχη. Γκόγκας και Λαζαρίδης ήταν τα πρώτα βιολιά (με 6 & 7 πόντους αντίστοιχα) για τους Παρτουζάνους που ροκάνισαν τη διαφορά. Ο Αγγελόπουλος από την άλλη με 9 πόντους έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, έχασε όμως την τελευταία προσπάθεια και ο Λαζαρίδης με φόλοου ισοφάρισε σε 67-67 στέλνοντας τις ομάδες στο έξτρα πεντάλεπτο ! Εκεί όπου η Παρτουζάν είχε πιο καθαρό μυαλό και με ένα ακόμα τρίποντο του Γκόγκα και τα καλάθια του Λαζαρίδη και Γιαννούδη, άρπαξε το ροζ φύλλο από τα χέρια των Νυχτερίδων με το τελικό 74-72 !

Mvp ήταν ο Γιάννης Γιαννούδης έχοντας 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Βάχος Λαζαρίδης, με double figures και 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Νεκτάριος Αγγελόπουλος με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και ένα λαθάκι.

Που κρίθηκε : Στην επιστροφή στο παιχνίδι και τη θέληση των νικητών !