Για την 4η στροφή της North East Atlas League το βράδυ του Σαββάτου το Risko αντιμετώπισε τη Χαβαλένθια by PWC και παίζοντας γρήγορα αξιοποίησε τη δύναμη πυρός πετυχαίνοντας τη δεύτερη του νίκη.

 

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο ξεκίνημα του. Οι γηπεδούχοι με τον Γρυπάρη ζεστό (8π) παρέα με τον Μπονάτσο (4) είχαν ένα μικρό προβάδισμα παρά τις προσπάθειες του Παντσιόπουλου (4) και τα τρίποντα των Χάρη και Γ. Καραγιαννίδη (από 3π), μπαίνοντας μπροστά με 15-10 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

 

Το συγκρότημα του Χατζηκυριάκου ανέβασε στροφές στη συνέχεια και με 8-0 σερί χάρη στους Μπονάτσο (6) και Στρατηγαρέα (3) πήρε διψήφια απόσταση, ενώ η άμυνα του περιόρισε τη Χαβαλένθια σε μόλις 9 πόντους (Χάρης ένα τρίποντο) φτάνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 29-19.

Το Ρίσκο συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στην επανάληψη. Την μπαγκέτα ανέλαβε ο Καρμας με 19 πόντους και δύο τρίποντα παρέα με τον Διόσκουρο του Μπονάτσο που είχε 8 ποντους στο ίδιο διάστημα. Με σερί 11-0 η διαφορά πήγε στο +20 , με τον Μπαντακούδη στον αντίποδα να αντιστέκεται με 7 πόντους για το 49-32 στο τριαντάλεπτο.

 

Στην τελευταία περίοδο ο ρυθμός έπεσε. Στερμάσι με έξι και Στρατηγαρέας με πέντε σκόραραν για το Ρίσκο που δίχως άγχος έκοψε πρώτο το νήμα με τον τελικό 63-38.

MVP του παιχνιδιού με double double ήταν ο Σπύρος Μπονάτσος έχοντας 18 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Γιώργος Παντσιόπουλος καταγράφοντας 6 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Κλειδί του αγώνα : Ο Παναγιώτης Στρατηγαρέας με 8 ποντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ποσότητα, την ταχύτητα και τη front line των νικητών .