Οι Nothing But Net επικράτησαν 73-60 των Hema για τη North East της Atlas League, σε ένα ντέρμπι όπου οι ομάδες έψαχναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας από έξι παίκτες διαθέσιμους.

Οι «μπλε» πανηγύρισαν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα τους στη σεζόν, καθώς μετρούσαν 0-5 σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον, έχουν ρεκόρ 1-4 στην Atlas League, ενώ οι αντίπαλοι τους παραμένουν δίχως νίκη σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα. Οι Hema ξεκίνησαν την αγωνιστική περιόδο με δύο σερί νίκες στο κύπελλο, αλλά έκτοτε μετρούν έξι σερί ήττες. 

Όσον αφορά στο ματς, οι Nothing But Net τήρησαν το ρητό που λέει: «αρχή ήμισυ παντός», καθώς μπήκαν δυνατά και από πολύ νωρίς βρέθηκαν σε θέση οδηγού, ενώ τελείωσαν το ματς με 21/44 τρίποντα!

Μετά από σερί 10-0, το οποίο ολοκληρώθηκε στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 25-11 (11'). Οι Hema δεν εγκατέλειψαν έτσι απλά τη μάχη, προσπάθησαν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της νίκης και μείωσαν σε 22-27 (14’), αλλά δύο σερί τρίποντα του Κοτσίφη, επέτρεψαν στους «μπλε» να ξεφύγουν με 33-22, ενώ λίγο αργότερα ένα γκολ φάουλ του Μπαμπάκου αποτέλεσε έναυσμα για ένα μίνι – σερί  5-0 που τους έστειλε στο +12 (40-28).

Ο Βιζάντιος ήταν αυτός που με ατομικές προσπάθειες προσπάθησε να κρατήσει όρθια την ομάδα του, αλλά όποτε οι Hema πήγαιναν να πλησιάσουν, οι Nothing But Net είχαν τις «απαντήσεις» και ξέφευγαν ξανά. Οι τυπικά γηπεδούχοι με επιμέρους 13-3 βρέθηκαν από το -16 (37-53) στο -6 (50-56 στο 31’), αλλά Ξυπνητός και Ζορμπάς σημείωσαν «μεγάλα» καλάθια. Το ίδιο έπραξε κι ο Κοτσίφης, ο οποίος με τρίποντο έκανε το 65-54 (34’) υπέρ της ομάδας του, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την πρώτη νίκη των Nothing But Net.

Player of the Game: Ο Γιώργος Ξυπνητός ηγήθηκε της καλής ομαδικής δουλειάς των Nothing But Net, συμβάλλοντας σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Μέτρησε 19 πόντους (8/19 σουτ), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Παίκτης «κλειδί» ο Θανάσης Ζορμπάς, ο οποίος έκανε «αθόρυβη», άλλα πολύ ουσιαστική δουλειά. Δεν εκβίασε προσπάθειες, έχοντας 15 πόντους με 6/9 σουτ και πρόσθεσε 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2κλεψίματα και μια τάπα.

Που κρίθηκε: Στο καλό ξεκίνημα και την αποτελεσματικότητα των Nothing But Net. Οι «μπλε» έβαλαν από νωρίς τους αντιπάλους τους να κυνηγούν διψήφιες διαφορές κι όποτε υπήρχε… υποψία απειλής, με ξεσπάσματα ανέβαζαν τη διαφορά. Το γεγονός ότι σούταραν με σχεδόν 48% έξω από τα 6μ75 (21/44) έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό.