Με δραματικό τρόπο πήρε το τέταρτο ροζ φύλλο , στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της South West Atlasleague η Ποσειδωνία το βράδυ της Δευτέρας στο Ίλιον όταν και υποδεχόμενη τους Kavlanta Hawks χρειάστηκε το έξτρα παντέλεπτο της παράτασης ! 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι. Ο Λαδάς (8) σκόραρε και η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους έξι πόντους (Δ. Θύμιος 4), για το 6-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πλησιάσουν στη συνέχεια , με τους Δ. Θύμιο (6) και το τρίποντο του Κωστόπουλου, όμως η ενέργεια του Βασιλόπουλου (6) κράτησε τα "Γεράκια" μπροστά  στο ημίχρονο, με το σκορ να βρίσκεται στο 19-24.

Ο ρυθμός ανέβηκε στην επανάληψη,. Η Ποσειδωνία με τους Θύμιους σε πρώτο ρόλο (έξι ο Δημήτρης, πέντε ο Χρήστος) αλλά και τα τρίποντα των Ρέπα και Κωστόπουλου, συνάμα με την αμυντική της πίεση ανέτρεψε τα δεδομένα. Η παρέα του Μητσάνη δεν είχε το εύκολο καλάθι (Κρομμύδας και Αραβανής από τέσσερις) κι έμεινε πίσω με 38-36 στο τριαντάλεπτο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε μάχη χαρακωμάτων. Οι Kavlanta έφτασαν στο τελευταίο δίλεπτο στο +4 με την τριπλέτα Χαλίμου (8) , Λαδά (5) και Λέζου (4). Ο Κωστόπουλος και ο Ρέππας (από 5 κι οι δύο τους) στο τέλος ήταν καθοριστικοί. Στα 28" με 2/2 βολές του τελευταίου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 50-52, ο Χαλίμος με 1/2 στα 17.8", δεν τελείωσε το παιχνίδι και ήρθε ο Ρέπας στα 6", καθώς η άμυνα είχε κλείσει στον Δ.Θύμιο να βάλει το τρίποντο ισοφάρισης ! Ο Παπαδάκος αστόχησε σε χρόνο μηδέν, για να οδηγηθούμε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Εκεί η παρέα του Νοβάρα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και με τους Σπηλιωτόπουλο (7) και Καραβάκη (5), έχοντας την ψυχολογία πήρε διαφορά και δεν απειλήθηκε, πανηγυρίζοντας το τελικό 67-60 !

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Δημήτρης Θύμιος έχοντας 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί με το τρίποντο που έδωσε "ζωή" στην ομάδα του ο αλάνθαστος Κώστας Ρέπας που είχε 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν με double figures ο Γιώργος Λαδάς καταγράφοντας 15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές αφού γλύτωσαν το έμφραγμα πήραν το μομέντουμ και στην παράταση είχαν πιο καθαρό μυαλό !