Την τέταρτη του νίκη πέτυχε το Rainbow υποδεχόμενο το Σαββατόβραδο τους Campanas στο πλαίσιο της πέμπτης στροφής της North East Atlasleague παραμένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με φουλ επιθετικό μπάσκετ και τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους. Με σερί 14-0 και τους Ακρίβο (15 πόντοι με 4 τρίποντα) και τους Μανίκα (8π) να "ζωγραφίζουν" έφτασαν ως το 20-2. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Ευαγγελίδη (5), Φλέσσα (4) και Μπίλια  (3), για το 28-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το συγκρότημα του Παπαδήμα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στην δεύτερη περίοδο. Τη μπαγκέτα παρέλαβε ο Ράνης με 9 πόντους παρέα με τους Γιαλαμά, Ακρίβο (από 5π) και Alla (4), με τη διαφορά να βρίσκεται σταθερά πέριξ των είκοσι πόντων. Οι Campanas απάντησαν με τους Μπίλια (8) & Χριστοδούλου (6) και με σερί 9-0 μείωσαν στο 53-35 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι Campanas ...χτύπησαν το καμπανάκι ! Έδειξαν σφυγμό παίζοντας εξαιρετική άμυνα και με επιμέρους 4-23  με πρωταγωνιστές το κουαρτέτο Φλέσσα (6), Μπίλια, Ρεγγούζα και Σερεβέτα (από 4π) μείωσαν σε 61-55 ! Ο Παπαδήμας κάλεσε time out και χάρη στους Ακρίβο (10) και Μανίκα (5) αποκαταστάθηκε η.. τάξη, καθώς με σερί 10-0 το Rainbow προηγήθηκε με 74-57 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ. Ράνης και Γιαλαμάς σημείωσαν από 4 πόντους και ο Λίππας ένα τρίποντο για το "Ουράνιο τόξο" ενώ Φλέσσας με επτά και Ρεγγούζας με πέντε συνέβαλαν από την άλλη πλευρά στο δίκαιο τελικό 89-69 !

Mvp o δαιμόνιος  Άρης Ακρίβος καταγράφοντας 27 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασιστ και ένα κλέψιμο. Τον ακολούθησε ως παίκτης κλειδί ο Σωτήρης Μανίκας με 15 πόντους,  5 ριμπάουντ και 2 ασιστ, 6 κλεψίματα και 3 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε με double figures ο Σπύρος Φλέσσας με 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, καθώς και 1 ασιστ, 5 κλεψίματα αλλά και 8 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν στο παρκέ παρουσιάζοντας γρήγορο και θεαματικό κατά διαστήματα μπάσκετ !