Στο πλαίσιο της έκτης πράξης της North East Atlas league ο Φωκιανός υποδέχτηκε στο παραδοσιακό ντέρμπι της Καισαριανής τον Οιωνό Celtics τον απόγευμα της Κυριακής, μόνο που με μια διαστημική εμφάνιση το μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο!

Οι γηπεδούχοι έκαναν φανερές εξαρχής τις προθέσεις τους. Με το μυδράλιο του Μυλιόρδου να βγάζει καπνούς με 5/5 τρίποντα και τους Cramer και Μεσεδάκη να συνδράμουν με πέντε πόντους ο καθένας προηγήθηκαν με 16-3 ! Σαμπάνης και JJ μείωσαν στη συνέχεια με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με double score (28-14).

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Ο Φωκιανός όχι μόνο συντήρησε αλλά και αύξησε τη διαφορά. Ο Αλεξόπουλος είχε οκτώ πόντους με τους Μυλιόρδο και Cramer να προσθέτουν ακόμα πέντε . Για τους Κέλτες ο Σταυρόπουλος είχε επτά , ενώ Καρνέσης και Σαμπάνης από τέσσερις , για το 54-33 στου δρόμου τα μισά.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν μετά την ανάπαυλα. Ένα σερί 11-0 με τους Σαμπάνη (8), Καρνέση, Σταυρόπουλο και JJ τους έφερε στους δέκα , όμως οι αντίπαλοι τους ανέκαμψαν με τα τρίποντα του Cramer (8π) διαμορφώνοντας το 74-57 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία η πάρεα του Τσιώτση διατήρησε το up tempo με το ντουέτο Cramer (9) - Μυλιόρδου (8) σε πρώτο ρόλο τελειώνοντας την αναμέτρηση με κατοστάρα (101-75) !

Mvp ήταν με double double o Justin Cramer. Είχε 27 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Παρέα του ως παίκτης κλειδί ο bomber Θανάσης Μυλιόρδος με 25 πόντους (7/14τρ), 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Καλύτερος του Οιωνού ήταν ο JJ Χριστόπουλος μετρώντας 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Μεγάλη εμφάνιση από τους νικητές , που με τον Cramer στη σύνθεση τους γίνονται ομάδα για μεγάλα πράγματα.