Τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο πήραν το βράδυ της Κυριακής οι VIP by Ariantique όταν για την έκτη αγωνιστική της South West Atlas league φιλοξενήθηκαν στον Κορυδαλλό από τους Greek Bricks , μετά από ένα ντέρμπι υψηλού επιπέδου!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα με τον Εμπίογλου (8) να χτυπά στο τρανζισιον και τους Καρούσο (4) και Τσαούση (3) να συνδράμουν. Οι αντίπαλοι τους απάντησαν τα πικ ν ρολ των Κοντοθανάση (6) και Σουλινάρη (5) , για το 21-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια με τον Γεωργιάδη (12π) να είναι ασταμάτητος . Με επιμέρους 2-13 προσπέρασαν , με τους Λαζιτς &  Μιλανοβιτς να βγάζουν εξαιρετικές συνεργασίες ( από 4π ο καθένας) για να φτάσουμε στο ημίχρονο με το σκορ ισόπαλο στο 32-32.

Μετά τη διακοπή οι VIP έσφιξαν την άμυνα τους. Δέχθηκαν μόλις οκτώ πόντους (Δημητρακόπουλος & Λαζιτς από ένα τρίποντο) και με τους Σουλινάρη (6) και Αποσκίτη (5) να δημιουργούν ρήγματα προηγήθηκαν με 40-46 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Η τελική ευθεία δεν ήταν για καρδιακούς . Η αναμέτρηση πήγαινε πόντο πόντο καθώς οι Bricks είχαν τον Εμπίογλου σε.μεγαλο βράδυ (8 ακόμα πόντοι) και με καλάθι του Λαζιτς (4) προσπέρασαν με 55-54.Ο Σουλινάρης ωστόσο ήταν ο φύλακας άγγελος των VIP ,με ένα καλάθι και μια βολή ( και μια ακόμα του Κουμπούρα)  έφτασαν στο ροζ φύλλο με το τελικό 55-58 !

MVP αναδείχθηκε με double double o Κύρκος Σουλινάρης. Είχε 16.ποντους & ριμπάουντ, καθώς και 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ κι ένα λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο "Νουρέγιεφ" Γιώργος Γεωργιάδης έχοντας 17 πόντους , 4 ριμπάουντ, 4 ασιστ και δύο λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Εμπίογλου που μέτρησε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στη μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα από τους νικητές !