Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση η PARTOUZAN πήρε τη νίκη με 67-68 απέναντι στους KAVLANTA HAWKS.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 8-0 σερί με καλάθια των Βασιλόπουλου, Χαλίμου και Ξενάκη. Ο Πανούσκος μείωσε με έμμεσο τρίποντο αλλά ο Λαδάς με τρίποντο έκανε το 11-3. Νέο καλάθι του Λαζαρίδη αλλά ο Λαδάς με 1/2 βολές έκανε το 12-5.

Ο πάλλης σκόραρε για 3 αλλά ο Βασιλόπουλος με 4 πόντους απάντησε αμέσως. Ένα μικρό σερί της PARTOUZAN με τους Πάλλη και Πανούσκο από κοντά και τρίποντο του Γκόγκα έφεραν το ματς στον πόντο αλλά ο Λαδάς με 5 πόντους αύξησε τη διαφορά. Ο Γκόγκας μείωσε αλλά ο Αραβανής με 4/4 βολές και σουτ έκανε το +10. Ο Γκόγκας μείωσε με 2/2 βολές στο τέλος.

Με δυο καλάθια του Πανούσκου στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν αλλά ο Λαδάς με τρίποντο και ο Βασιλόπουλος κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά. Με έμμεσο τρίποντο του Πανούσκου έγινε το 34-26 ενώ ο Αραβανής απάντησε με τρίποντο. Οι Δούρος και Λαζαρίδης μείωσαν ενώ ο Θεοδωρόπουλος έκανε το 38-32. Με καλάθι του Πάλλη στο τέλος η διαφορά έπεσε στους 5.

Με καλάθι του Αραβανή και τρίποντο του ίδιου παίχτη η διαφορά έφτασε στους 8 αλλά ο Δούρος με σουτ και ο Θεοδωρόπουλος με δυο απανωτά τρίποντα έκαναν το 44-44! Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με έναν πόντο ενώ ο Βασιλόπουλος με 2 προσπάθειες έκανε το 52-47. Οι Κυπριανός με βολές και Τσάγκας από κοντά έφεραν το ματς ξανά στον πόντο. Οι Χαλίμος και Βασιλόπουλος με βολές έκαναν το 55-51. Ο Γκόγκας όμως με τρίποντο μείωσε ξανά. Με 1,5 λεπτό στο ρολόι ο Βασιλόπουλος με 2/2 βολές έκανε το 57-54 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του. Όμως λογάριαζαν χωρίς τον Μπόμπερ Γκόγκα που στο 1'' πήρε την μπάλα και υπό πίεση μάλιστα σκόραρε το τρίποντο της ζωής του στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Ο Πανούσκος σκόραρε αλλά ο Αραβανής με τρίποντο απάντησε αμέσως. Νέο καλάθι του Πανούσκου για να απαντήσει ο Λαδάς με τρίποντο. Με το σκορ στο 65-63 Ο Πανούσκος σκόραρε από κοντά ενώ ο Θεοδωρόπουλος με 1/2 βολές έδωσε το προβάδισμα στην PARTOUZAN. O Βασιλόπουλος και πάλι σκόραρε για να καθαρίσει το ματς αλλά με ένα καλάθι στο τέλος από τον Πανούσκο ο θεός του μπάσκετ έδωσε το ματς στην PARTOUZAN με παρόμοιο τρόπο όπως στο 4ο δεκάλεπτο.

MVP της αναμέτρησης ο Πανούσκος με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ

ξεχωριστή μνοία και για τον Γκόγκα με το φοβερό του τρίποντο

Για τους KAVLANTA HAWKS ξεχώρισε ο Βασιλόπουλος με 27 πόντους, 17 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στην λεπτομέρεια! Ένα τρίποντο του Γκόγκα και ένα καλάθι του Πανούσκου έκαναν τη διαφορά. Ίσως και το λάθος των γηπεδούχων που δεν έκαναν φάουλ στο τέλος της 4ης περιόδου για να γλυτώσουν το τρίποντο.