Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Atlas League (north-east), οι Nothing but Net αντιμετώπισαν το Risko. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο 1ο ημίχρονο, με το Risko να φορτσάρει στο 2ο και να νικάει εν τέλει με σχετική ευκολία τους πάντα μαχητικούς και τίμιους παίχτες Των Nothing but Net! 52-75 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν ιδανικά με ωραίες φάσεις, καλά σουτ και ποιοτικές άμυνες. 18-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να δημιουργούν μια ισχνή διαφορά 1 πόντου. Για τους NbN Ξυπνητός και Καραμάνης είχαν από 2 καλάθια έκαστος. 2 τρίποντα έβαλε ο Πούρος και 4 πόντους ο Βασσάλος για το Risko.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος με την διαφορά, ότι οι 2 ομάδες δεν ήταν τόσο εύστοχες όσο προηγουμένως. 13-11 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να φτάνει το τρίποντο υπέρ των πολύ καλών Nothing but Net. Το Risko αν και προσπαθούσε πολύ, δεν μπορούσε να περάσει μπροστά. Για τους προπορευόμενους 2 τρίποντα πέτυχε ο Σαλπατέρας. Με 1 τρίποντο ακολούθησε ο Κοτσίφης. Πούρος και Βασσάλος συνέχισαν τα δικά τους, έχοντας από 2 καλάθια έκαστος.

Η γιγαντιαία ζημιά έγινε για τους γηπεδούχους στο 3ο δεκάλεπτο. Το Risko μπήκε πολύ δυνατά και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Με άμυνα από γρανίτη δέχθηκε μόλις 4 πόντους (από 1 καλάθι Κοντογιάννης και Μαρκάκης) και πέτυχε 24, στέλνοντας την διαφορά στους 17 πόντους. Οι Nothing but Net δεν είχε καμία απάντηση και ουσιαστικά έχασε το ματς. Για το Risko κουπί τράβηξε ο Πούρος με 8 πόντους και πολλά άλλα πράγματα (ασίστ-άμυνες). 9 είχε ο Βασσάλος.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδος. Οι 2 ομάδες δοκίμασαν πράγματα και έδειξαν να το διασκεδάζουν. 17-23 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να σταθεροποιείται στους 23 πόντους. 52-75 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 11 πόντους έβαλε ο Βρυώνης. 7 είχε ο Μαρκάκης και 6 ο Καραμάνης για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Στρατηγαρέας με 11 πόντους, 15 ριμπάουντ (11-4), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 26 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Ξυπνητός με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 30 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Σ. Πούρος με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής!