Παρόλο που δεν έπιασε τα στάνταρ της η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ κέρδισε στο τέλος με 50-49 τους ΕΦΤΑΨΥΧΟΙ BC.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά και προηγήθηκαν με τον Θύμιο και τρίποντο του Μαρκόπουλου. Οι Γαλάνης και Κουνάβης απάντησαν αλλά ο Μαρκόπουλος με άλλους 4 πόντους αύξησε τη διαφορά. Τρίποντο από τον Φύτρο και τον Ελευθεριανό όμως έφερε το ματς στο 10-11.

Ο Καραβάκης με τρίποντο μείωσε αλλά με σερί από τους Κουνάβη, Κόνσολα και τρίποντο του Φύτρου έγινε το 15-20. Ο Σπυράτος σκόραρε 2/2 βολές ενώ ο Δεδούσης έκανε το 19-20. 19-22 απ΄΄ο τον Ελευθεριανό ενώ ο Μειδάνης με σουτ για το 21-22 του ημιχρόνου.

Με βολές των Γαλάνη και Ελευθεριανού οι ΕΦΤΑΨΥΧΟΙ πέρασαν μπροστά αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησαν οι Δεδούσης και Καραβάκης. Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ όμως πέρασε μπροστά με τους Δεδούση και Μειδάνη. Ο Δημόπουλος όμως με τρίποντο και ο Αναγνωστόπουλος από κοντά έκαναν το 32-33. Λίγο πριν το τέλος ο Σπηλιωτακόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το ντέρμπι θα κρινόταν στο τέλος. Με τρίποντο του Θύμιου έγινε το 37-33 αλλά ο Δημόπουλος με δυο σερί τρίποντα έκανε την ανατροπή. Νέα αλλαγή με Καραβάκη και Δεδούση αμέσως μετά. Ο Κουνάβης με 4 πόντους απάντησε αλλά ο Δεδούσης από κοντά και ο Καραβάκης με τρίποντο έκαναν το 48-45. Ο Γαλάνης μείωσε αλλά ο Ρέοας με 1/2 βολές έκανε το 49-48. όμως λίγο πριν το τέλος ο Γαλάνης με 1/2 βολές ισοφάρισε. Τελικά το παιχνίδι έμελλε να πάει στην ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ που κέρδισε φάουλ και ο Σπηλιωτακόπουλος ευστόχησε σε 1 βολή για το τελικό 50-49

MVP της αναμέτρησης ο Δεδούσης με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Δημόπουλος με 9 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ στο τέλος ευτύχησε να σκοράρει στις βολές και να πάρει μια σπουδαία νίκη.