Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της North East Atlasleague oι Rainbow φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στο Γ.Μελισσηνός τους K9BC και μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι οι δεύτεροι με πολύ δύνατο φίνις πήραν το διπλό που τους κρατά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας !

Οι ομάδες συμβάδισαν στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με την τριάδα Ράνη, Ακρίβου και Δήμα (από 4π), όμως οι αντίπαλοι τους είχαν τις απαντήσεις με το δίδυμο Χατζή (6) και Αρσενίδη (5) για το ισόπαλο 16-16 στη λήξη της πρώτης περιόδου.

Οι παίκτες του Παπαδήμα με ένα 8-0 πήραν διαφορά στη δεύτερη περίοδο με τους Ράνη, Ακρίβο και Alla (από 5π) και παρά τις προσπάθειες του Αρσενίδη (5) αλλά και τα τρίποντα των Πριτσιούλη και Μαντά, την κράτησαν προηγούμενοι με 39-31 στη μέση της διαδρομής.

Η παρέα του Καρτσιμαδάκη αντέταξε ένα 7-0 με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον Αρσενίδη (9π) πρωταγωνιστή, όμως το Rainbow είδε τον Μπάλα (9π) να ανεβάζει στροφές και διατήρησε την πρωτοπορία με 56-51 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία η αναμέτρηση είχε δύο όψεις. Οι γηπεδούχοι με τον Μόνο (9π) έφτασαν στο +6, όμως κάπου εκεί οι Κ9 αντέδρασαν. Ανέβασαν την πίεση τους στην άμυνα και με τους Αρσενίδη (11π), Χατζή (6) και Μυλωνά (4) έτρεξαν ένα 18-0 (!) και καθάρισαν τη μπουγάδα κατακτώντας το ροζ φύλλο με το τελικό 68-78 !

Mvp αναδείχθηκε ο Αρσένης Αρσενίδης έχοντας 29 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί ποιός άλλος από τον Νίκο Χατζή. Είχε double double και 27 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Μπάλας με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στο ξέσπασμα των νικητών στο τελευταίο δεκάλεπτο !