Την τέταρτη τους νίκη πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ οι Chavaliers By Kave Home φιλοξενώντας στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της North East Atlasleague τους Nothing But Net, χάρη στην πολύ καλή τους απόδοση μετά το ημίχρονο !

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ζωηροί στην εκκίνηση καθώς προηγήθηκαν με 12-2 με τον Σιαμήτρο να κάνει πάρτυ με 12 πόντους. Οι αντίπαλοι τους αναθάρρυσαν χάρη στα τρίποντα των Ξυπνητού (5) και Συκούτρη (3), αλλά και τον Μπαμπάκο (4) μειώνοντας στους τέσσερις, όμως ο τελευταίος λόγος ανήκε στους Τζιγκουνάκη και Γεωργικόπουλο που με τέσσερις πόντους έκαστος έδωσαν προβάδισμα οκτώ πόντων (20-12) στο πέρας της πρώτης περιόδου στους "Ιππότες".

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η απόσταση πήγς ως το 11, με τα τρίποντα των Τζιγκουνάκη, Γεωργικόπουλου και Λογοθέτη. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Ο. Κοντογιάννη (6π) και μείωσαν ως το 32-27 του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα οι Chavs πάτησαν το γκάζι. Το συγκρότημα του Χρουσαλά σκόραρε αφειδώς με τους Γεωργικόπουλο (8), και Τζιγκουνάκη (6) σε πρώτο εκτελεστικό ρόλο και με επιμέρους 13-2 ξέφυγαν πέριξ των είκοσι πόντων. Η άμυνα τους επέτρεψε μόλις εννέα πόντους και το σκορ πήγε στο 56-36 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Chavaliers έριξαν στροφές , ωστόσο δεν απειλήθηκαν παρά το τρίποντο του Κοτσίφη, με το τελικό 62-47 να είναι δίκαιο.

MVP: Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Παναγιώτης Σιαμήτρος με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κάρολος Μπαμπάκος με double figures και 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Άγγελος "Σβεν" Τζιγκουνάκης που κατέγραψε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο τρίτο δεκάλεπτο των νικητών !