Το 6Χ6 στην South West Atlas league έκανε η Deportivo Faliro το βράδυ τη Κυριακής στον Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων όταν και βρέθηκε αντιμέτωπη με τους Greek Bricks .

Οι γηπεδούχοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα με το δίδυμο Γρηγοράκου και Κριεκούκη να βομβαρδίζουν ανελέητα με 11 πόντους ο καθένας και πάρα την ενέργεια του Τσαούση (7) η διαφορά έφτασε σε διψήφια τιμή (27-17) στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια έπιασε το πόστο ο Παγώνης με έξι πόντους και καθώς για τους Bricks σκόραραν μόνο οι Τσαούσης (4) και Λαζιτς (5) η απόσταση μεγάλωσε ως το 41-26 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι Φαληριώτες έλεγξαν απόλυτα την κατάσταση παρότι οι αντίπαλοι τους έδειξαν διάθεση να το παλέψουν. Ο Λαζιτς είχε επτά πόντους και οι Δημητρακόπουλος και Ι.Ριζάς από ένα τρίποντο για τους φιλοξενούμενους όμως στην αντίπερα όχθη οι Γρηγοράκος (8), Κριεκούκης.(4) και Αναγνώστης (3) κράτησαν την παρέα του Μαρινάκη σε απόσταση ασφαλείας (58-45) στο τριαντάλεπτο.

Ίδιο σκηνικό είχαμε και στην τελική ευθεία. Ο Κριεκούκης ξέχασε να .. αστοχήσει με ακόμα 11 πόντους και πάρα την προσπάθεια των Εμπίογλου (6) και Καρούσου (5) τίποτε δεν άλλαξε, με τη Deportivo να διατηρεί το αήττητο με το τελικό 79-66.

Mvp με double figures ήταν ο Ανέστης Κριεκούκης έχοντας 29 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος. Συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ήταν ο Θωμάς Γρηγοράκος με 25 πόντους , 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Ξεχώρισε από τους ηττημένους ο Λούκα Λαζιτς καταγράφοντας 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην εμπειρία και το πρώτο ημίχρονο των νικητών