Το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή για την έβδομη αγωνιστική της North East Atlasleague η Χαβαλένθια by PWC  φιλοξένησε τον Φωκιανό, και με μια καταπληκτική εμφάνιση πήρε άνετα το τρίτο ροζ φύλλο.

Μετά το αρχικό 8-7 οι γηπεδούχοι έτρεξαν το γήπεδο και με σερί 10-0 με τους Μπαντουκούδη (8) και Παντσιόπουλο (5) στην πρώτη γραμμή έφτασαν σε διψήφια διαφορά, παρά τις προσπάθειες των Μεσεδάκη (4) και Καρακατσάνη (3) από την άλλη πλευρά. Τα πρώτα δέκα λεπτά ολοκληρώθηκαν με το σκορ στο 21-11.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν χάρη στους Δαμανάκη (6) και Καρακατσάνη (4) ως τους πέντε πόντους όμως ένα σερί 9-0 της Χαβαλένθια  με τους Ροδάκη (6) και Μπαντουκούδη (4) ξαναέδωσαν διψήφια τιμή (38-24) στη διαφορά στη μέση της διαδρομής.

Με νέο 9-2 οι γηπεδούχοι αύξησαν περαιτέρω την απόσταση μετά την ανάπαυλα. Ροδάκης με πέντε πόντους και Καραγιαννίδης αλλά και Πατσιόπουλος με τέσσερις ήταν οι κύριες αιτίες γι αυτό. Στην αντίπερα όχθη ο Φωκιανός απάντησε με το κρεσέντο του Καρακατσάνη (9π) αλλά δεν κατάφερε να προσεγγίσει, με το σκορ στο πέρας της τρίτης περιόδου να είναι στο 55-39.

Τα τελευταία δέκα λέπτα οι Χαβς ήταν καταιγιστικοί ! Παντσιόπουλος και Καραγιαννίδης είχαν από έξι πόντους, ο Μπαντουκούδης ακόμα πέντε και με ένα 13-0 "τελείωσαν" την αναμέτρηση, απέναντι στους απογοητευμένους αντιπάλους τους (Δαμανάκης 4, Νικολαϊδης 3) που παραδόθηκαν στις ορέξεις της Χαβαλένθια που πανηγύρισε το ευρύ τελικό 81-50.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο αλάνθαστος Γιώργος Παντσιόπουλος ! Μέτρησε 15 πόντους , 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα. Παίκτης κλειδί ήταν επίσης με doulbe figures ο Νικηφόρος Μπαντουκούδης με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 μπλοκ.

Καλύτερος των ηττημένων με double double ήταν ο Τάσος Καρακατσάνης έχοντας 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν βάθος και δύναμη στο ζωγραφιστό !