Την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι K9 Arena επικρατώντας των HEMA με 67-41. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν αρκετά κοντά στο σκορ με τους HEMA να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο τραυματισμός του Βυζάντιου, κάπως κόλλησε την ομάδα του, η οποία έκλεισε το δεκάλεπτο πίσω στο σκορ με 10 πόντους, 21-11. Μαρούλης και Καραγιάννης είχαν από 8 για την ομάδα τους, ενώ για τους γηπεδούχους 4 είχε ο Αδάμης.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η διαφορά αντί να μειώνεται αυξανόταν για τους K9. Οι «μπλε» με σκοράρισμα από τους Καραγιάννη, Μαρούλη, Χαλιμούρδα και Μαντά, έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 14, 37-23. Για τους HEMA, 6 πόντους έβαλε ο Δουκλίας. 

Στην τρίτη περίοδο οι Κ9 επί της ουσίας τελείωσαν το παιχνίδι. Καραγιάννης, Μαρούλης και Μαντάς είχαν σημειώσει 15, 13 και 13 πόντους αντίστοιχα, με την ομάδα του Λάμπρου να πατάει το γκάζι, να έχει λύσεις και να κλείνει το δεκάλεπτο στο συν 25, 55-30. Για την ομάδα του τραυματία Βυζάντιου, στους 8 είχε φτάσει ο Αδάμης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε τόσο υψηλά επίπεδα, ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες χαλάρωσαν αρκετά. Το τελικό 67-41 υπέρ των Κ9, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού η ομάδα του Καρτσιμαδάκης είχε τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Καραγιάννης με 22 πόντους (6/12 βολές, 5/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σωτήρης Δουκλίας με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Αλέξανδρος Μαρούλης ήταν κομβικός για την ομάδα του. Σκόραρε 13 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ, είχε 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 1 λάθος.