Στην έβδομη στροφή της South West Atlas League οι Νυχτερίδες υποδέχτηκαν στον Κορυδαλλό τους Kavlanta Hawks και μετά από μια σκληρή αναμέτρηση πήραν το ροζ φύλλο χάρη στην προσήλωση τους στην άμυνα και την εξαιρετική βραδιά του Κ.Στασινόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρά καλύτεροι στην αρχή. Η άμυνα τους επέτρεψε μόνο στον Γ.Λαδά (7) να σκοράρει, με τον Π. Στασινόπουλο (6) να ανταποδίδει , για να προηγηθούν με 12-7 στην πρώτη περίοδο.

Τα Γεράκια έβγαλαν τα νύχια τους στη συνέχεια. Η είσοδος του Καραμούζα (7) τους έδωσε άλλον αέρα και Μεντή βοήθεια των Ξενάκη (5), Παπαρίζου και Ραββα ανταποκρίθηκαν καλύτερα και πάρα τις ενέργειες του Κ. Στασινόπουλου (8) προηγήθηκαν με το buzzer beater του Καραμούζα, με 23-27 στη μέση της διαδρομής.

Το μπρα ντε φερ διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα με τις ομάδες να εστιάζουν στα μετόπισθεν. Ο Κ. Στασινόπουλος δημιουργούσε ρήγματα και σκόραρε άλλους επτά πόντους όμως το συγκρότημα του Μητσάνη με τον έμπειρο Κρομμύδα (3) και τη συνεισφορά των υπολοίπων κράτησε την πρωτοπορία (33-38) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία όμως δέκα λεπτά οι Kavlanta έπαθαν μπλακ άουτ . Σκόραραν μόλις τέσσερις πόντους με τον Γεωργομάνο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι Νυχτερίδες και με πρωτοστάτες τους Στασινόπουλους (εννέα πόντους από τον Κώστα και τρεις από τον Πάνο) επικράτησαν με το τελικό 49-42.

Mvp ποιός άλλος από τον Κώστα Στασινόπουλο ; Είχε 26 πόντους , 9 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί στον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας αναδείχθηκε ο Θωμάς Μπέης μετρώντας 3 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Ξενάκης με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Η άμυνα των νικητών διέπρεψε στην τελική ευθεία καθως διαχειρίστηκαν με ψυχραιμία τις κρίσιμες λεπτομέρειες.