Στην έβδομη πράξη της North East Atlas League το Risko υποδέχθηκε την Κυριακή στο "Γ.Μελισσηνός" τους Campanas και παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Μετά το αρχικό 7-4 η μηχανή των γηπεδούχων ζεστάθηκε. Με τον Φλέγκα να ξεκινά με επτά πόντους η διαφορά πήρε διψήφια τιμή , και παρά τα καλάθια των Μπίλια, Γαβριήλογλου, Ευαγγελίδη και Λαμπρινού παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα (18-8) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το συγκρότημα του Χαζτηκυριάκου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στην δεύτερη περίοδο. Με επιμέρους 14-2 τη μπαγκέτα παρέλαβε ο Θεοδώρου από τα 6.75 (είχε εννέα πόντους ) και παρέα με τον Μπονάτσο (6) μεγάλωσαν την απόσταση άνω των είκοσι πόντων, καθώς η άμυνα τους δέχθηκε μόλις έξι (Γαβριηλόγλου 4), για το 39-14 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξε το παραμικρό μετά την ανάπαυλα. Το Risko είχε την ίδια διάθεση και με τους Στερμάσι, Πούρο (από 7π) και Στρατηγαρέα (6) στο τριαντάλεπτο όντας το ίδιο αποτελεσματικό και στην άμυνα (Σερεβέτας 4 για τους Campanas) εκτόξευσε τη διαφορά ως το 66-20 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν ελεύθερο μπάσκετ με έμφαση στις συνεργασίες και το θέαμα. Οι Campanas βρήκαν χώρο δράσης με τους Ευαγγελίδη (9) και Σερεβέτα (6), ενώ στον αντίποδα ο Μπονάτσος πρόσθεσε 10 πόντους και ο Φλέγκας επτά διαμορφώνοντας το ευρύ τελικό 92-41 !

Mvp με double double o Παναγιώτης Στρατηγαρέας καταγράφοντας 14 πόντους, 14 ριμπάουντ, 7 ασιστ και 1 λάθος. Τον ακολούθησε ως παίκτης κλειδί ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος , επίσης με double figures και 4 πόντους,  12 ριμπάουντ, 11 ασιστ, 7 κλεψίματα και 4 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο Κώστας Ευαγγελίδης με 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κυριάρχησαν στο παρκέ παρουσιάζοντας γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ !