Δεύτερη σερί νίκη πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής οι VIP by Ariantique απέναντι στους Elitήριους by pinguin.gr στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της South West Atlas league αποδίδοντας εξαιρετικά για τριάντα τουλάχιστον λεπτά ! 

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ και με την τετράδα των Κοντοθανάση, Διαμαντή ( από 5π) Αλεξοπούλου (4) και Γεωργιάδη (3) να δίνει γρήγορο ρυθμό πήραν διψήφια διαφορά παρά τις ενέργειες του Ζελμάνοβιτς (6) από την άλλη πλευρά, για το 21-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι VIP , παρουσία και του χορηγού Ariantique , κράτησαν το πόδι κολλημένο στο γκάζι και στη δεύτερη περίοδο. Με μπαράζ τριπόντων από τους Γεωργιάδη (6), Διαμαντή, Γουρζή και Αποσκίτη (από τρείς) αλλά και τη συμβολή του Παπαδάκη (4) έφτασαν ως το +20 και πάρα την καλή παρουσία του Μπούτου (8) για τους Elitήριους ολοκλήρωσαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 43-24.

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι ξεδίπλωσαν όλες τους τις αρετές με up tempo game ! Ο Αποσκίτης ήταν σε τρελά κέφια με δέκα πόντους και με τη βοήθεια του Παπαδάκη (4) η διαφορά απογειώθηκε στο +30. Στον αντίποδα η παρέα του Κωνσταντινάκου αντέδρασε με τους Μπούτο και Ζελμάνοβιτς (από 4) και μείωσε σε 65-43 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Η τελευταία περίοδος ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Πατωνίδης έδωσε ισορροπία και ανάσες στους Elitήριους που με τον διεμβολιστή Ζελμάνοβιτς (12π) και τους Γιάτσε (5) και Μπούτο (4) ροκάνισαν την απόσταση. Οι VIP είχαν κατεβάσει ρυθμό αλλα δεν με συνέπεια η διαφορά να μειωθεί ως το τελικό 78-68.

Mvp αναδείχθηκε ο Τάσος Κοντοθανάσης έχοντας 7 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και ενα λάθος. Παίκτης κλειδί ήταν ο Θοδωρής Διαμαντής με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Ζελμάνοβιτς καταγράφοντας 22 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στην αύρα και το αέρινο παιχνίδι των νικητών στα πρώτα τριάντα λεπτά.