Σε εξ αναβολής παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής της North East Atlasleague οι Campanas φιλοξένησαν το βράδυ της Πέμπτης τους Chavaliers by Kave Home με τους δεύτερους να κατακτούν τη νίκη στο νήμα μετά από μια αναμέτρηση με αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων και εικόνων που μας χάρισαν απλόχερα αμφότερα τα συγκροτήματα.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι και περυσινοί φιναλίστ ήταν καλύτεροι. Με τον Ντάση να είναι πολύ ορεξάτος με δέκα πόντους έτρεξαν ένα 7-0 και παρά τις ενέργειες του Μπίλια (5) από την άλλη πλευρά προηγήθηκαν με 7-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το σερί των Chavs επεκτάθηκε ως το 16-0 στη συνέχεια με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο +18 χάρη στον Αποσκίτη (9π). Οι αντίπαλοι τους ωστόσο απάντησαν με το δικό τους 10-0 με τους Μπίλια (8) και Ρεγγούζα (4) να πρωταγωνιστούν μειώνοντας ως το 22-33 στο ημίχρονο.

Η εικόνα άλλαξε άρδην μετά την ανάπαυλα ! Οι "Ιππότες" παρότι ήταν μπροστά με διψήφια διαφορά (Τσιώμος & Τζιγκουνάκης είχαν από πέντε πόντους) σίγησαν . Οι Campanas σαλπισαν αντεπίθεση διαρκείας με ένα απίθανο 18-0 με τον ασταμάτητο Κούτρη να σεληνιαζεται με 15 πόντους και προσπέρασαν προσωρινά στο +6 ! Ωστόσο σε αυτό το απόλυτο κοντραστ εικόνων οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν επανήλθαν και με σερί 7-0 ολοκλήρωσαν την τρίτη περίοδο μπαίνοντας μπροστά με βραχεία κεφαλή (47-48) !

Από δω και κάτω το ματς πήγε πόντο πόντο και κατοχή με κατοχή. Ο Φλέσσας ανέβασε στροφές με επτά πόντους για τους Campanas, που με καλάθι του Κούτρη μπήκαν μπροστά με 59-58 δύο λεπτά πριν τη λήξη. Το φινάλε ήταν το απόλυτο θρίλερ. Ο Τζιγκουνάκης με 2/2 βολές έφερε μπροστά τους Chavaliers με τον Συρανίδη να τον μιμείται ένα λεπτό πριν το τέλος . Ο πρωταγωνιστής ωστόσο αυτού του τελευταίου κομματιού ήταν ο Γεωργικοπουλος . Με το τελευταίο από τα τρία του τρίποντα στα 40" έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με 61-63 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς ο Κούτρης δεν κατάφερε να εκτελέσει !  

Mvp με double double αναδείχθηκε ο Άγγελος "Σβεν" Τζιγκουνάκης έχοντας 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί ο Παναγιώτης Ντάσης με 14 πόντους , 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Μπίλιας που μέτρησε 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στην εμπειρία και τη σωστή διαχείριση στο τέλος από τους νικητές.