Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι DEFLECTIONS απέναντι στις ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ με 77-74.

Με τρίποντα των Νικολαίδη και Πλακογιαννάκη ξεκίνησε το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τρίποντο του Μάνου και καλάθι του Χιώτη. Ο Τσίτσος μείωσε από κοντά αλλά ο Χιώτης με 4 πόντους και ο Σκοπελίτης έκαναν το 14-5. Με καλάθια των Πλακογιαννάκη και Καραφουλίδη οι ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ μείωσαν αλλά ο Χιώτης απάντησε. Ο Καραφουλίδης κατάφερε να σκοράρει 2 τρίποντα ενώ ο Νικολαίδης έκανε το 20-15. Ο Στασινόπουλος με σουτ μείωσε στους 3.

Με τον Τσίτσο να σκοράρει 4 πόντους και τους Σκοπελίτη, Πανδή να απαντάν ξεκίνησε το 2ο δεκάλεπτο. Ο Πλακογιαννάκης με τρίποντο όμως έβαλε την ομάδα του μπροστά. Ο Νικολαίδης απάντησε με τον ίδιο τρόπο αλλά τρίποντο σκόραρε και ο Καραφουλίδης. Ο Νικολαίδης απάντησε ξανά με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Στασινόπουλος έκανε το 32-30. Ο Χιώτης ευστόχησε σε τρίποντο ενώ ο ίδιος παίχτης με βολές και σουτ έκανε το 39-32. Στην εκπνοή του ημιχρόνου με φοβερό τρίποντο έκανε το +10 για τους γηπεδούχους.

Με τους Χιώτη και Γιοβάνη η διαφορά ξέφυγε στους 14. Με ένα φοβερό σερί όμως οι ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο. Αρχικά ο Πλακογιαννάκης με τρίποντο και στη συνέχεια ο Καραφουλίδης με σουτ. Ο Πλακογιαννάκης έιχε και νέο τρίποντο ενώ ο Τσίτσος σκόραρε 2/2 βολές. Ο Χιώτης κατάφερε να σπάσει το ρυθμό με 2 καλάθια του και ο Σκοπελίτης με τρίποντο έκανε το 53-47. Ο Στασινόπουλος με έμμεσο τρίποντο και ο Πλακογιαννάκης από κοντά έφεραν και πάλι το ματς στον πόντο. 

Ο Πλακογιαννάκης σκόραρε στην αρχή της 4ης περιόδου αλλά ο Μαράντος με έμμεσο τρίποντο και ο Χιώτης από κοντά έκαναν το 60-55. Με τρίποντο του Στασινόπουλου όμως και καλάθια των Μπέη και Καραφουλίδη οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά. Ο Σκοπελίτης ισοφάρισε αλλά ο Πλακογιαννάκης απάντησε αμέσως. Νέα ισοφάριση από τον Γιοβάνη με 2/2 βολές για το 66-66. Ο Στασινόπουλος σκόραρε τρίποντο αλλά ο Γιοβάνης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Χιώτης έκανε το 71-69 ενώ ο Στασινόπουλος με νέο τρίποντο έκανε το +1. Ο Μαράντος σκόραρε από κοντά για το προβάδισμα αλλά ο Στασινόπουλος απάντησε. Το θρίλερ έληξε με βολή του Πανδή και τρίποντο του ίδιου παίχτη για το 77-74.

MVP της αναμέτρησης ο Χιώτης με 28 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ

για της ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ο Καραφουλίδης είχε 21 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Κυριολεκτικά στο τέλος όπου ο Πανδής με 4 πόντους του έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.