Νίκη μετά από ένα μήνα σημείωσαν το Σαββατόβραδο στο Ίλιον οι Kavlanta Hawks όταν και υποδέχτηκαν τους ελλειπείς VIP by Ariantique στο πλαίσιο της όγδοης στάσης της South West Atlasleague και μετά από σαραντάλεπτη μάχη επικράτησαν χάρη στους ψηλούς τους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα με τους Αραβανή (5) και Ράββα (4) να είναι ορεξάτοι και προηγήθηκαν με 13-4, ωστόσο οι αντίπαλοι τους βρήκαν τα πατήματα τους και χάρη στους Αποσκίτη (5) και Παπαδάκη (4) μείωσαν σε 17-13 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Τα "Γεράκια" έφτασαν ως το +10 με τους Αραβανή (5) και Γ. Λαδά (4) σε πρώτο ρόλο, με τους VIP ωστόσο να κατεβάζουν τη διαφορά χάρη στους Αποσκίτη (5) και Διαμαντή (4), για το 31-24 στου δρόμου τα μισά.

Μετά την ανάπαυλα το ενδιαφέρον έμεινε αναλλοίωτο. Ο Διαμαντής έκανε το τέλειο δεκάλεπτο με 12 πόντους και δύο τρίποντα, ενώ από την άλλη πλευρά σκόραραν πολλοί .. από λίγο (Αραβανής 3, Γεωργομάνος, Μανώλης, Ξενάκης και Α.Λαδάς από 2) με τους Kavlanta να προηγούνται με 43-38 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο η παρέα του Μητσάνη ξέφυγε με διψήφια διαφορά. Μανώλης, Ράββας (από 6) και Γ. Λαδάς (5) ήταν η μία αιτία, η άλλη ήταν η κούραση των VIP, που αντέδρασαν με τα τρίποντα των Αποσκίτη (6) και Π. Παπαδόπουλου δίχως όμως να γίνουν απειλητικοί. Οι Kavlanta Hawks διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης και έκοψαν πρώτοι το νήμα του τερματισμού με το τελικό 61-52.

MVP της αναμέτρησης ο Γιάννης Ravinho Ράββας με double double και 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασιστ και 3 λάθη. Παίκτης κλείδι ήταν ο Iron Mike Αραβανής με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ και ένα λάθος.

Για τους ηττημένους διακρίθηκε ο Κώστας Αποσκίτης έχοντας 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές υπερείχαν τόσο στο ζωγραφιστό όσο και σε μέγεθος ρόστερ, με τους αντιπάλους τους ωστόσο να είναι αρκετά μαχητικοί.