Η Χαβαλένθια by PwC επικράτησε 69-52 των Nothing But Net, για την 8η αγωνιστική στον όμιλο North East της Atlas League. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την ανοδική πορεία, καθώς αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, με την οποία ανέβηκαν πάνω από το 50% (4-3). Από την άλλη, οι Nothing But Net γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους και παραμένουν χαμηλά με ρεκόρ 1-7. 

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα του, αλλά ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου απλοποίησε τα πράγματα για τη Χαβαλένθια by PwC, καθώς με επιμέρους σκορ 16-2 μετέτρεψαν το 14-9 (9’) σε 30-11 (15’). 

Από εκεί και πέρα, οι τυπικά γηπεδούχοι έδωσαν τη μάχη τους για να επιστρέψουν στο ματς, αλλά όποτε υπήρχε η… υποψία ότι θα το πράξουν, οι αντίπαλοι τους πέτυχαν μεγάλα σουτ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα δύο σερί τρίποντα που πέτυχε ο Λουλούδης, ο οποίος έκανε το 58-41, ενώ λίγο αργότερα η Χαβαλένθια by PwC βρέθηκε για πρώτη φορά στο +21 (62-41), «σφραγίζοντας» τη νίκη της.  

Player of the Game: Ο Γεράσιμος Καραγιαννίδης έκανε ένα «μεστό» παιχνίδι και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους (5/10 σουτ), 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και μια ασίστ.

Παίκτης «κλειδί» ο Γιώργος Λουλούδης, ο οποίος είχε καθοριστική παρουσία στο επιμέρους 16-2 της δεύτερης περιόδου. Επίσης, με τα δύο τρίποντα που πέτυχε για το 58-41, ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη της Χαβαλένθια by PwC. Συνολικά, μέτρησε 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και μία ασίστ.

Που κρίθηκε: Η Χαβαλένθια by PwC είχε περισσότερες λύσεις και πήρε τον έλεγχο του αγώνα από σχετικά νωρίς. Επίσης, όποτε ένιωσε… υποψία απειλής, με μεγάλα σουτ έφερε ξανά τη διαφορά κοντά στο +20. Από την άλλη, οι Nothing But Net δεν εκμεταλλεύτηκαν όσες ευκαιρίες είχαν για να επιστρέψουν στο ματς.