Σκούρα τα βρήκε η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ για 33 λεπτά αλλά στο τέλος καθάρισε το ματς απέναντι στους ELITHΡΙΟΥΣ με 83-68.

Το ματς ξεκίνησε με 5 πόντους του Ζελμάνοβιτς. Ο Μειδάνης όμως με τον Αθανασάκη απάντησαν. Και πάλι ο Ζελμάνοβιτς σκόραρε τρίποντο ενώ ο ίδιος παίχτης με σουτ και ο Γιάτσε με τρίποντο έκαναν το 8-13. Ο Αθανασάκης όμως με 4 πόντους μείωσε. Στις βολές του Ζελμάνοβιτς απάντησε ο Ρέπας. Ο Κεκεμπάνος από κοντά έκανε το 14-17 αλλά ο Αθανασάκης κατάφερε να ισοφαρίσει. Με βολές των Κεκεμπάνου και Κωνσταντινάκου έγινε το 17-20.

Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ μπήκε με φορά στο 2ο δεκάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με 7 πόντους. Σκόρερς οι Αθανασάκης με 6 και οι Μαρκόπουλος, Θύμιος. Ο Κωνσταντινάκος μείωσε αλλά ο Μειδάνης και ο Θύμιος από κοντά και ο Ζάγκας με τρίποντο έκαναν το 36-24. Οι ELITHΡΙΟΙ όμως με σερί κατάφεραν να μειώσουν στους 3. Ο Γιάτσε με σουτ αρχικά και ο Ζελμάνοβιτς με τον ίδιο τρόπο. Οι Ζελμάνοβιτς και Πατωνίδης με βολές έκαναν το 36-33. Ο Ζάγκας στο τέλος όμως σκόραρε τρίποντο για το 39-33.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στους 2 με τον Πατωνίδη αλλά νέο τρίποντο του Ζάγκα, δίποντο του ίδιου παίχτη και καλάθι του Αθανασάκη ξέφυγαν ξανά. Ο Γιάτσε με σουτ και ο Πατωνίδης με τρίποντο μείωσαν στους 7. Ο Καραβάκης όμως σκόραρε τρίποντο ενώ οι Θύμιος Χ. Αθανασάκης και Ρέπας έκαναν το 55-44. Ο Γιάτσε σκόραρε κι άλλο τρίποντο αλλά ο Ρέπας έκανε το 57-47.

Το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με αρκετά φάουλ και εκατέρωθεν βολές. Ο Ζελμάνοβιτς με 5 πόντους κατάφερε να μειώσει στους 7. Ο Μαρκόπουλος απάντησε αλλά ο Γιάτσε έκανε το 65-59. Νέο καλάθι για τους γηπεδούχους αλλά με καλάθια των Κεκεμπάνου για 2 και του Ζελμάνοβιτς για 3 έφεραν το ματς στους 3 πόντους! Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ όμως σε εκείνο το σημείο συγκεντρώθηκε στην άμυνα και με καλάθια των Θύμιου, Ρέπα και Μαρκόπουλου κατάφερε να ξεφύγει με 10 πόντους. Ο Πατωνίδης μείωσε αλλά οι Θύμιος και Μαρκόπουλος αύξησαν τη διαφορά. Στα τελευταία λεπτά κέρδισαν αρκετά φάουλ και οι Ρέπας, Θύμιος Χ. και Θύμιος Δ. σκόραραν από τη γραμμή των βολών για το 83-68.

MVP της αναμέτρησης ο Αθανασάκης με το εξωπραγματικό 29 πόντοι, 23 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ζελμάνοβιτς με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι όταν τα βρήκαν σκούρα έδειξαν χαρακτήρα, σκλήρυναν την άμυνα τους και ήταν έυστοχη από τη γραμμή των βολών στο πιο κρίσιμο σημείο.