RainBow να το πιείς στο ποτήρι!!

Rainbow και Φωκιανός μας χάρισαν ένα χορταστικό ματς για την 9 αγωνιστική της Atlasleague. Με το «Ουράνιο τόξο» να είναι από άλλο πλανήτη σκορπίζοντας τους αντιπάλους του με το ευρύ 111-69.

Και πως να χάσεις το ματς όταν έχεις πέντε παίχτες με efficiency πάνω από 20, μαζί με το εξωπραγματικό 55% στο τρίποντο και 66% στο δίποντο όλα γίνονται εύκολα. Σε όλα αυτά βάλτε και τις σημαντικές απουσίες του Φωκιανού για να καταλάβετε πως το πράγμα ξέφυγε.

Ο Ράνης σκόραρε (14π) στον αιφνιδιασμό και μοίραζε ασίστ (6) για τους ακροβολισμένους Ακρίβο (5/8 τρ.) και τους Γεωργιάδη, Μανίκα. Ο Ζάβρας με τον Μαρόπουλο μάζευαν όλα τα σκουπίδια, έτσι φτάσαμε στο 111-69.

Από την πλευρά του Φωκιανού που έιχε σημαντικές ελλείψεις, το πάλεψε ο Νικολαΐδης στην αρχή και με τον Μυλιόρδο να βάζει 6 τρίποντα κράτησαν ότι μπορούσαν για την ομάδα τους, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Player of the mach: o Ακρίβος με 24 πόντους μαζί με 2 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 5/8 τρίποντα με 24eff . Από την άλλη ο Νικολαΐδης με 21 πόντους 8 ριμπάουντ και 1 ασιστ ξεχώρισε.

Παίκτης-κλειδί: Ο Γεωργιάδης με 20 πόντους 5 ριμπάουντ και 6 ασιστ τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα του.

Το ματς κρίθηκε. Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται πριν καν αρχίσει από τις συνθέσεις των ομάδων φανταζόμασταν ότι η νίκη θα πάει προς το RainBOw που το απέδειξε με ολοκληρωτικό μπάσκετ μέσα στο παρκέ.