Ομάδα για μεγάλα πράγματα και φέτος έχει φτιάξει ο Λάμπρος Καρτσιμαδάκης. Οι K9 Arena δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στους Chavaliers by Kave Home τους οποίους κέρδισε με 81-55.

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι K9 Arena έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Με τον Πριτσιούλη να έχει 8 πόντους και τους Χατζή και Μαντά να έχουν από 4, προηγήθηκαν με 18-7. Για τους Chavaliers, 3 πόντους είχε ο Αντωνόπουλος. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η ομάδα του Καρτσιμαδάκη με τους Χατζή, Πριτσιούλη και Καραγιάννη να έχουν κέφια, πήγαν στα αποδυτήρια με ένα πλεονέκτημα 14 πόντων, 39-25. 

Στην τρίτη περίοδο, οι Chavaliers προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι K9 Arena δεν άφηναν το πόδι από το γκάζι. Ο Πριτσιούλης, έβαζε το ένα τρίποντο μετά το άλλο και οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι (64-38). Για τους γηπεδούχους, 11 είχε ο Αντωνόπουλος και 10 ο Σιαμήτρος. 

Με την διαφορά σε τεράστια επίπεδα, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε. Οι K9 Arena, πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη με 81-55 και σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση του ομίλου. Οι Chavaliers, έπεσαν στο 4-3. 

MVP: Ποιος άλλος; O Νίκος Χατζής είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Στέφανος Καραγιάννης είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι 1 κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Από την αρχή μέχρι το φινάλε, οι K9 Arena, είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.