Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι η DEPORTIVO FALIRO επιβλήθηκε με 67-76 των ELITΗΡΙΩΝ.

Οι φιλεξονούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν τρίποντο του Μαρινάκηκ αι καλάθια των Κακαλέτρη και Παγώνη. Ο Κωνσταντινάκος μείωσε ενώ ο Μωυσής με τρίποντο έκανε το 5-7. Και πάλι όμως ο Μαρινάκης με τρίποντο και ο Κακαλέτρης έκανα το 5-13. Οι Κωνσταντινάκος και Κεκεμπάνος μείωσαν ξανά αλλά ο Παγώνης σκόραρε νέο τρίποντο. Στο καλάθι του Ράνη απάντησε ο Παπαδημητρίου. Ο Γιάτσε σκόραρε τρίποντο αλλά ο Παγώνης με σουτ έκανε το 13-22.

Ο Κοντογιάννης σκόραρε στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου αλλά οι γηπεδούχοι Με τρίποντο του Κωνσταντινάκου και 3 πόντους του Μπέλη κατάφεραν να μειώσουν. Ο Θαλασσινός σκόραρε τρίποντο αλλά ο Κεκεμπάνος μείωσε ξανά ε 24-29. Με τρίποντου του Μαρινάκη και καλάθια των Παπαδημητρίου και Αναγνώστη έγινε το +12 ενώ ο Λαμπρόπουλος μείωσε στο τέλος.

Οι Αναγνώστης και Παγώνης αύξησαν τη διαφορά. Ο Μπέλι με 2 καλάθια του μείωσε αλλά ο Μαρινάκης με τρίποντο και ο Θαλασσινός με 2/2 βολές έκαναν το +17. Οι ELITHΡΙΟΙ όμως με ένα σερί τους με τρίποντο του Γιάτσε, βολές του Λαμπρόπουλου, δυο καλάθια του Μπέλι μείωσαν στους 7. Ο Παγώνης με τρίποντο έκανε το 40-50 αλλά ο Μπέλη με 4 πόντους και ο Γιάτσε με τρίποντο έφεραν το ματς στους 3 κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι.

Με βολές των Παπαδημητρίου και Θαλασσινού οι φιλοξενούμενοι πήραν ανάσα αλλά ο Μπαιράμι με λει απ και ο Κεκεμπάνος από κοντά έκαναν το 51-54. Ο Κακαλέτρης με τρίποντο και ο Μαρινάκης με σουτ 2 πόντων έκαναν το +8 αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησαν οι Λαμπρόπουλος και Μπαιράμι. Ο Θαλασσινός και πάλι από την γραμμή των βολών ήταν εύστοχος ενώ ο Παπαδημητρίου με σουτ και ο Κακαλέτρης με νέο τρίποντο έκαναν το 58-68. Ο Μπελι με έμμεσο τρίποντο μείωε αλλά η DEPORTIVO FALIRO σκόραρε 6 σερί πόντους βάζοντας τέλος στο ματς. Οι Μπέλι και Λαμπρόπουλος σκόραραν για το τελικό 67-76.

MVP της αναμέτρησης ο Παγώνης με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μπέλι με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο δύσκολο σημείο όπου οι γηπεδούχοι είχαν φτάσει τη διαφορά στους 3 πόντους μπήκαν μεγάλα σουτ ενώ η DEPORTIVO FALIRO είχε 86,4% στις βολές (19/22).