Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής , στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της  South West Atlasleague στον Κορυδαλλό οι Kavlanta Hawks όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Greek Bricks μετά από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μάχη σαράντα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα με τους Λαδά, Καραμούζα (από 4π) και Γεωργομάνο (3) να είναι ορεξάτοι και με την άμυνα τους να περιορίζει τους αντιπάλους τους σε μόλις 9 πόντους (Λάζιτς, Μιλάνοβιτς, Βογιατζής και Δημητρακόπουλος από ένα καλάθι) προηγήθηκαν με 9-15 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Greek Bricks αντέδρασαν στη συνέχεια. Με το δίδυμο Λάζιτς (6) - Μιλάνοβιτς (4) να κάνει τη δουλειά μαζί με το τρίποντο του Τσοτσορού, περιόρισαν τις επιλογές των "Γερακιών" (Κρομμύδας και Καραμούζας από 4π) και προσπέρασαν με 28-25 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα το ενδιαφέρον έμεινε αναλλοίωτο. το παιχνίδι πήγε κατοχή με κατοχή. Οι γηπεδούχοι με τον Βογιατζή (8) πρωταγωνιστή και τον σταθερό Λάζιτς (4) κράτησαν την πρωτοπορία, ωστόσο το συγκρότημα του Μητσάνη ακολούθησε κατά πόδας χάρη στα τρίποντα των Λαδά (6) και Αραβανή (3) αλλά και τα καλάθια του Βασιλόπουλου (6), με το σκορ να είναι στο 45-44 στο τριαντάλεπτο.

Όλα άλλαξαν στην τελευταία περίοδο. Οι Kavlanta βρήκαν αρκετές λύσεις και έτρεξαν στο fast break  με τον Βασιλόπουλο (8π) και τους Καραμούζα (5) και Παπαδάκο (4), με τους Greek Bricks να μην έχουν τις δυνάμεις για να ακολουθήσουν (Ι. Ριζάς 3π) μένοντας πίσω στο σκορ. Η κόρνα της λήξης βρήκε τα Γεράκια αγκαλιά με το ροζ φύλλο , με το τελικό 54-61 !

MVP της αναμέτρησης ο Γιάννης Βασιλόπουλος με double double και 14 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Παίκτης κλείδι ήταν ο Γιώργος Λαδάς με 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ.

Για τους ηττημένους διακρίθηκε ο Γιάννης Βογιατζής έχοντας 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ενέργεια που κατέθεσαν στο παρκέ οι νικητές στην τελική ευθεία.