Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Division 1 (north-east), οι Kleious Warriors αναμετρήθηκαν με  την Χαβαλένθια by PwC! Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με την Χαβαλένθια by PwC να έχει τα ηνία του αγώνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα (Με εξαίρεση το αρχικό 3-0). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαν συνεχώς τα ηνία του αγώνα και πήραν μια νίκη-δήλωση με σκορ 87-95!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησε η Χαβαλένθια by PwC στο 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν σε 1 ωραίο και γρήγορο ρυθμό με καταιγισμό τριπόντων! 18-23 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να δείχνουν ότι ξέρουν να παίζουν πολύ καλά! Για τους γηπεδούχους 10 πόντους πέτυχε ο Δεδές. Με 5 ακολούθησε ο Φώτογλου! Για τους προπορευόμενους 4 καλάθια έβαλε ο Μπαντουκούδης και με 5 ακολούθησε ο Γιαννάκης.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι γρήγορος και στην 2η περίοδο. Η Χαβαλένθια by PwC συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και έδειχνε αλλόβητη με τρομερά ποσοστά σουτ! Οι Warriors ακολούθησαν, αλλά βρέθηκαν πίσω με 12 πόντους. 17-24 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους «πολεμιστές» από 5 πόντους είχαν Αρτινός και Κυράτσης. Για την Χαβαλένθια by PwC 9 πόντους πέτυχε ο Λουλούδης. Από κοντά με 7 πόντους ακολούθησε ο Ροδάκης.

Η διαφορά μόνο αυξήθηκε στο 3ο δεκάλεπτο. Ο αγώνας ήταν σκληρός και το τέμπο υψηλό και γρήγορο.  24-29 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά υπέρ της Χαβαλένθια by PwC να εκτίνετε πλέον στους 17 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι ήταν παντοδύναμοι επιθετικά με τους Warriors να έχουν εμφανές αμυντικό θέμα. Για τους γηπεδούχους Φώτογλου και Βράτιμος είχαν έκαστος από 6 πόντους. 8 είχε ο Γ. Καραγιάννης, 7 ο Χάρης και 5 ο Λουλούδης για τους προπορευόμενους.

Με την διαφορά στους 17 πόντους διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η 4η περίοδο. Αυτό που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να ρίξουν την διαφορά σε πιο γήινα πλαίσια. 87-95 ήταν το τελικό σκορ με την Χαβαλένθια by PwC να πραγματοποιεί μια τρομερή εμφάνιση. 28-19 ήταν το σκορ του δεκαλέπτου. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Λουλούδης και 4 ο Μπαντουκούδης. Για τους ηττημένους 12 πόντους είχε ο τρομερός Κυρατσης. Συνέχισε με 8 ο Βράτιμος, ενώ 5 έβαλε και ο Αγγελόπουλος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Λουλούδης με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ (3-0), 2 ασίστ και 3 λάθη σε 32 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Κυράτσης με 24 πόντους, 12 ριμπάουντ (8-4), 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ν. Μπαντουκούδης με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 ασίστ και 2 μπλοκ σε 26 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε ξεκάθαρα από την τρομερή ευστοχία και την οργάνωση της Χαβαλένθια by PwC!