Με μόλις μια διάθεσιμη πεντάδα παρατάχθηκαν το Σάββατο στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της North East Atlasleague οι Nothing But Net απέναντι στους Campanas και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση τους, σημειώνοντας τη δεύτερη τους επιτυχία μέσα στη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι είχαν εκρηκτική εκκίνηση. Με σερί 15-0 και τους Ξυπνητό και Κοτσίφη πρωταγωνιστές με 10 και 5 πόντους αντίστοιχα, πήραν κεφάλι στο σκορ. Η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους 6 πόντους (Μπίλιας 4) με συνέπεια το 20-6 των πρώτων δέκα λεπτών. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μπρος στη συνέχεια. Ο Φλέσσας είχε πρώτο ρόλο με δέκα πόντους και δύο τρίποντα, ωστόσο Κοντογιάννης και Ξυπνητός πέτυχαν από έξι πόντους και κράτησαν την πρωτοπορία για τους NBN , με 32-23 στου δρόμου τα μισά.

Οι Nothing κράτησαν τα γκέμια και στην επανάληψη, παρότι δεν είχαν την αρχική ορμή. Καραμάνης και Ξυπνητός σημείωσαν από 4 πόντους, με τη διαφορά να φτάνει στο +16, με τους Φλέσσα (6) και Μπίλια (3) να είναι οι πιο δραστήριοι από την αντίπερα όχθη, για το 0-38 στο τριαντάλεπτο.

Ο έλεγχος της κατάστασης παρέμεινε στα χέρια τους και στο τέταρτο δεκάλεπτο. ο Ξυπνητός σημείωσε ακόμα έξι πόντους ορίζοντας το ρυθμό και ο Κοτσιφης ένα τριποντάκι και παρά την προσπάθεια των Φλέσσα , Ρεγκούζα (από 6π) και Ευαγγελίδη (3) κράτησαν διαφορές πέριξ των δέκα πόντων και έφτασαν στο ροζ φύλλο με το τελικό 65-56 !

MVP: Και πρώτος σκόρερ ο Γιώργος Ξυπνητός με 28 πόντους, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Παίκτης «κλειδί» ο Νίκος Καραμάνης, ο οποίος έκανε «αθόρυβη», άλλα πολύ ουσιαστική δουλειά. Είχε 8 πόντους και πρόσθεσε 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήτα ο Σπύρος Φλέσσας με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στο καλό ξεκίνημα, την ποιότητα και τις αντοχές των νικητών.