Στο απόλυτο ντεζά βυ αναδείχθηκε η ανάμετρηση της 15ης αγωνιστικής της North East Atlasleague ανάμεσα στους Chavaliers By Kave Home και τη Χαβαλένθια by PwC, με τους δεύτερους, όπως ακριβώς και στον πρώτο γύρο να αρπάζουν τη μπουκιά από το στόμα των αντιπάλων τους, αυτή τη φορά με απίθανο buzeer beater του Ροδάκη στα 1.7" !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με 6-12. Οι αντίπαλοι τους έδειξαν να ισορροπούν με τους Σιαμήτρο (9) και Λογοθέτη (4) πρωταγωνιστές , όμως ο ασταμάτητος Παντσιόπουλος (10π) από την άλλη πλευρά και τα τρίποντα των Ροδάκη (5) και Καραγιαννίδη (3) διαμόρφωσαν το 15-20 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η Χαβαλένθια έλεγξε την κατάσταση στη συνέχεια. Έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστές (Παντσιόπουλος 6, Μπαντουκούδης και Καραγιαννίδης από 5) διατήρησε μικρές διαφορές παρά την προσπάθεια των Παπανικολάου και Λογοθέτη (από 6π) από την αντίπερα όχθη, για να προηγηθεί στου δρόμου τα μισά με 36-45.

Οι Chavaliers αντέδρασαν μετά την ανάπαυλα. Σιαμήτρος (11) και Τζιγκουνάκης (9) αποτέλεσαν το dynamic duo που ισορρόπησε τα πράγματα. Μπαντουκούδης με έξι και Λουλούδης με τέσσερρις ωστόσο έφεραν την Χαβαλένθια μπροστά με βραχεία κεφαλή (59-60) στο τριαντάλεπτο.

Η μάχη κράτησε ως τέλος με αμείωτο ενδιαφέρον. Με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο και κατοχή με κατοχή οι φιλοξενούμενοι χάρη στον ασταμάτητο Ροδάκη (13π) ήταν μπροστά με 75-76. Ο Κουλούρης που το χε πάρει πάνω του με 3/4 βολές έβαλε τους Chavs μπροστά με 78-76 στα 10". Ο επίλογος ωστόσο ανήκε στον Ροδάκη που στα 1.7" και υπό πίεση πυροδότησε τη βόμβα τριών πόντων που έδωσε με δραματικό τρόπο το ροζ φύλλο στη Χαβαλένθια !

MVP ήταν ο Νικηφόρος Μπαντουκούδης με double double και 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένων ήταν επίσης με double figures ο Παναγιώτης Κουλούρης που μέτρησε 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 ασιστ. 

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε αναμφίβολα ο πρώτος σκόρερ Νίκος Ροδάκης, που εκτός του τελευταίου σουτ είχε και 23 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Σε ένα παιχνίδι που έγερνε πότε από τη μια φορά και πότε από την άλλη η νίκη κρίθηκε στην ..άκρη του νήματος !