Στο πλαίσιο της 20ης στάσης της West Atlas League ΙΙ το μεσημέρι της Κυριακής στο Sala Sport οι Avengers (9-10) φιλοξένησαν την Αμόλα Καλούμπα (13-5) και αποδίδοντας καλύτερα στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού πήρε το ροζ φύλλο, όπως και στον πρώτο γύρο, διατηρώντας τη θέση στην τετράδα του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρά καλύτεροι στο ξεκίνημα, δίχως όμως να αποκτήσουν μεγάλη διαφορά. Ο Παπανικολάου (8π) έκανε σχεδόν τα πάντα στην επίθεση, ενώ οι αντίπαλοι τους έμειναν κοντά χάρη στους Βουράκη και Γκούρα (από 4π), για το 10-14 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι "Καλούμπες" στη συνέχεια πήγαν ως το +10 με σερί 8-0 με τον θετικό Γάκο (4π), ενώ οι "Εκδικητές" μείωσαν με το τρίποντο του Βρεττού και τα καλάθια των Γκούρα, Κυριακίδη και Βουράκη, ως το 19-16 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα είχαμε δύο σερί. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα 11-0 με τους Παπανικολάου και Κατσούρα να σκοράρουν από 5 πόντους έκαστος, όμως οι Αvengers απάντησαν με το δικό τους 11-0 με τον Γκούρα (7π), με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 30-39.

Τα τελευταία δέκα λεπτά η Αμόλα Καλούμπα συντήρησε διαφορές πέριξ των δέκα πόντων, βρίσκοντας λύσεις στη ρακέτα με τους Παπανικολάου (6π) και Τριαντάφυλλο (4π) και παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Βρεττός (5) και Κυριακίδης (3π) στην αντίπερα όχθη, κατέκτησε δίκαια το δίποντο με το τελικό 44-52.

Η ομαδική στατιστική αναπαράγει τα τεκταινόμενα εντός παρκέ. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (30-40%), παρά τρίποντα (14-6%) και βολές (40-37%). Πήραν τα ριμπάουντ (42-55), μοίρασαν παραπάνω τελικές πάσες (9-11), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (6-3) κι είχαν λιγότερα λάθη (8-5).

Mvp : Με double double o Αργύρης Παπανικολάου που είχε 21 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους ο Βρεττός Βρεττός με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Κλειδί : Ο αλάνθαστος Αλέξης Κατσούρας με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε ο αγώνας : Οι νικητές είχαν περισσότερες λύσεις στο ζωγραφιστό, έχτισαν διαφορά την οποία και υπερασπίστηκαν με επιτυχία.