Σε ένα παιχνίδι με αρκετά χαμηλό σκορ οι AVENGERS πήραν τη νίκη με 45-33 κόντρα στα ΜΑΧΙΜΙΑ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τρίποντο του Αναγνωστάκη για να απαντήσουν με δυο δικά τους οι Ραφαηλίδης και Λαμπριανίδης. Ο τελευταίος μαζί με τον Ζώινα έδωσαν μάλιστα προβάδισμα 5 πόντων στην ομάδα τους για το 5-10. Οι AVENGERS όμως σε συνδυασμό με την αστοχία των τελευταίων λεπτών για τους φιλοξενούμενους έφτασαν στην ισοφάριση με τους Αναγνωστάκη, Αντωνίου και Βουράκη.

Ο Ζώινας στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου έδωσε προβάδισμα για τελευταία φορά στο ματς στα ΜΑΧΙΜΙΑ. Ο Βασιλείου που πέρασε στο ματς με καλάθι και φάουλ έκανε το 13-12 για να ακολουθήσουν δυο τρίποντα από τον ίδιο και τον Αναγνωστάκη για το 20-12. Ο Ζώινας με δυο προσωπικές ενέργειες λίγο πριν τη λήξη έκανε το 20-16 του ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου οι Αντωνίου και Βουράκης έκαναν το 25-16 ενώ ο Λαμπριανίδης με 2/2 βολές και ένα δίποντο μείωσε στους 5. Βουράκης και Παπαδημητρίου έκαναν το 29-22 ενώ ο Ζώινας μείωσε ξανά στους 5. Το τελικό 31-25 του δεκαλέπτου κράτησε ζωντανούς τους φιλοξενούμενους.

Όλα άλλαξαν όμως στο πρώτο μισό της 4ης περιόδου. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, τα ΜΑΧΙΜΙΑ υπέπεσαν σε λάθη λόγω και της κούρασης καθώς δεν είχαν αλλαγές στον πάγκο και οι AVENGERS έτρεξαν ένα σερί 12-0 κάνοντας το 43-25 τελειώνοντας στην ουσία το ματς. Σκόρερς οι Βασιλείου με 4 πόντους, Αντωνίου με 4 και Αναγνωστάκης και Βουράκης από 2. Ο Χρονόπουλος με τρίποντο και ο Ζώινας από κοντά μείωσαν σε 43-30. Ο Βουράκης έκανε το 45-30 ενώ στο τέλος ο Λαμπριανίδης με 1/2 βολές και ο Βουργανάς με δίποντο έκαναν το τελικό 45-33.

MVP της αναμέτρησης ο Βασιλείου με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τα ΜΑΧΙΜΙΑ ξεχώρισε ο Ζώινας με 15 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στο φοβερό σερί 12-0 στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου που δεν άφησε περιθώρια στα ΜΑΧΙΜΙΑ να αντιδράσουν.