Με νίκη αποχαιρέτησαν την North Atlas League II και το πρώτο γκρουπ οι Bandicoots (6-15) καθώς αντιμετώπισαν τους Athenian Warrions (12-9) στην τελευταία αγωνιστική με τους δεύτερους να τερματίζουν στην έκτη θέση και να βρίσκουν τους Cava Boys στην πρώτη φάση των playoffs.

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας στο σκορ με αναγνωριστικό παιχνίδι δίχως να βρουν ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Ι. Κατσανάκη (8π), ενώ Νανούσης (3) και Αντωνίου (2) απαντούσαν για τους αντιπάλους τους, για το πενιχρό 6-8 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το τέμπο δεν άλλαξε στη δεύτερη περίοδο με τον ρυθμό να παραμένει σε χαμηλές στροφές. Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τους Κωσταβέλη (4), Λασκαράτο, Παλατζίδη και Αντωνίου (από ένα καλάθι) ενώ στην άλλη πλευρά τα τρίποντα των Περάτη και Α.Κατσανάκη (από 3π) κράτησαν μπροστά με βραχεία κεφαλή τους "Πολεμιστές" (16-17) στο πρώτο μέρος.

Το μπρα ντε φερ διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα, με τις άμυνες να έχουν ξανά τον πρώτο λόγο.  Ο Ι. Κατσανάκης (6) ήταν η κύρια πειθετική απειλή των Warriors, με τους Bandicoots να προσπερνούν με τους Παλατζίδη (4) και Αντωνίου (3), με 27-25 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι με ένα 7-0 επιχείρησαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο επανέκαμψαν χάρη στον Α.Κατσανάκη (5π) πλησιάζοντας στο καλάθι , αλλά ο Κωσταβέλης (9π) πήρε από το χέρι τους Bandicoots οδηγώντας τους στη νίκη με το τελικό 40-34 !

Στα ομαδικά στατιστικά, οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (15-14%) παρά βολές (33-37%) ή δίποντα (27-28%). Πήραν τα ριμπάουντ (50-45), ήταν λιγότερο δημιουργικοί (6-7 ασιστ), έκλεψαν σχεδόν τις ίδιες μπάλες (4-5) και υπέπεσαν σε πιο λίγα λάθη (7-9).

Mvp του αγώνα ήταν με double double ο δίχως λάθη Λευτέρης Κωσταβέλης έχοντας 15 πόντους, 23 ριμπάουντ ,1 ασιστ και 1 κλέψιμο. Ο Ιορδάνης Κατσανάκης ξεχώρισε για τους ηττημένους σημειώνοντας 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος Αντώνης Λασκαράτος με 6 πόντους, 11 ριμπάουντ κα μια ασιστ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην καλύτερη απόδοση των νικητών τα τελευταία δέκα λεπτά !