Μεγάλη νίκη για τους BA SHOCK κόντρα στους AIRΜΠΩΛ με 63-50.

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο SALA SPORT CLUB που κρίθηκε στην τελευταία περίοδο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλάθι του Καμαράτου ενώ απάντησε ο Κατσαρός άμεσα με 4 πόντους. Ο Κάσσης με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα ξανά στους BA SHOCK. Ο Κάσσης είχε  2/2 τρίποντα και έκανε  το 8-7. Ο Οργίνος με ωραίο καλάθι έκανε το 8-9 αλλά με δυο καλάθια του Μπουλούμπαση που ξεχώρισε στο ματς πήραν και πάλι διαφορά 3 πόντων. Οι Μπιλάλης και Οργίνος σκόραραν ξανά αλλά νέο τρίποντο του Κάσση έφερε το ματς στα ίσα. Το τελικό 21-20 διαμόρφωσαν οι Μουσταφέρης-Παπαδάκης για τους AIRΜΠΩΛ και Κάσσης-Μπουλούμπασης για τους BA SHOCK.

Το παιχνίδι στην 2η περίοδο είχε δυνατές άμυνες και αρκετά φάουλ με πιο αργό ρυθμό. Με βολές των Μπιλάλη και Κατσαρού  και καλάθι του Μουσταφέρη έγινε το 21-24, αλλά ο Μαράκης με τρίποντο έφερε το ματς στα ίσια. Ο Κατσαρός με 5 πόντους και οι Μπουλούμπασης και Γεωργίου διαμόρφωσαν το 28-29 του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο το ματς. Οι Κατσαρός και Ζαχαριουδάκης έκαναν το 31-33 αλλά ο Κάσσης με καλάθι και φάουλ έδωσε το προβάδισμα στους BA SHOCK το οποίο δεν έχασαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Οι Καραγιάννης και Τσικλάκης σκόραραν κάτω από το καλάθι για το 38-34. Ο Μαράκης με νέο τρίποντο και ο Καμαράτος έδωσαν προβάδισμα 9 πόντων στους BA SHOCK αλλά οι Παπαδάκης και Κατσαρός μείωσαν για το τελικό 43-38.

Στα πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου ο Κατσαρός προσπάθησε για την ανατροπή με 4 συνεχόμενους πόντους αλλά ο Μαράκης που ήταν εξαιρετικός από την γραμμή του τριπόντου με δυο συνεχόμενα τρίποντα δεν άφησε τους AIRΜΠΩΛ να πλησιάσουν στο σκορ. Οι Κατσαρός για τους φιλοξενούμενους και Καμαράτος και Μπουλούμπασης για τους γηπεδούχους έκαναν το 56-46. Οι Μουσταφέρης και Μπουλούμπασης με συνεχόμενους πόντους έκαναν το 61-50 και το παιχνίδι έληξε με ωραίο καλάθι του Καραγιάννη.

MVP αναδείχθηκε ο Μπουλούμπασης με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ πολύ καλοί με κρίσιμα καλάθια ήταν και οι Μαράκης και Κάσσης.
Για τους ηττημένους εξαιρετικοί ήταν οι Κατσαρός και Μουσταφέρης που πέτυχαν τους 37 πόντους της ομάδας τους.

Νίκησαν γιατί: Οι γηπεδούχοι σε κρίσιμα σημεία του αγώνα είχαν την ευστοχία από τη γραμμή του τριπόντου. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η κούραση των φιλοξενούμενων που είχαν σημαντικές απουσίες.