Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας για το 1ο group, οι Basketball Freaks αναμετρήθηκαν με τους Athenian Warriors. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και πολύ ωραίο σε όλες τις εκφάνσεις του. Είδαμε όμορφες φάσεις, σκληρές άμυνες και 2 ομάδες που πάλευαν για την νίκη. 65-70 ήταν το τελικό σκορ με τους Warriors να παίρνουν νίκη ζωτικής σημασίας.

Ισορροπημένο και «πλούσιο» επιθετικά ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ ζεστά. Έβαλαν την μπάλα στο καλάθι, έτρεξαν στο παρκέ και μας προϊδέασαν για το ματς που επρόκειτο να δούμε. 17-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τα «φρικιά» από 5 πόντους είχαν Καγκάδης και Ευαγγέλου. 7 είχε ο Λούβαρης για τους φιλοξενούμενους.

Στο +7 έφτασαν οι Freaks στο 2ο δεκάλεπτο. Με ορθολογικό μπάσκετ και σωστές αποφάσεις οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και δημιούργησαν μια σημαντική διαφορά υπέρ τους. 20-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Warriors να μένουν πίσω στο σκορ. 7 είχε για τους γηπεδούχους ο εκρηκτικός Καγκάδης με τον Ευαγγέλου να ακολουθεί με 4. 5 είχε ο Δημητρακόπουλος και 4 ο Λούβαρης για τους Warriors.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Athenian Warriors στην 3η περίοδο. Με πολύ πάθος και πυγμή οι Warriors μείωσαν την διαφορά κατά 5 πόντους. 15-20 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Freaks να είναι μπροστά με 1 καλάθι. Τον χαβά τους συνέχισαν Καγκάδης και Ευαγγέλου που είχαν 5 και 6 πόντους έκαστος. Για τους φιλοξενούμενους την διαφορά με 12 πόντους έκανε ο Δημητρακόπουλος.

Στην 4η περίοδο μίλησε η καρδιά των Warriors. Οι φιλοξενούμενοι έσφιξαν τα λουριά στην άμυνα, επιθετικά έπαιξαν με μυαλό και κατάφεραν εν τέλει να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι. 13-20 ήταν το επιμέρους με τους Freaks να χάνουν το παιχνίδι που ήταν μπροστά για 3 δεκάλεπτα. 65-70 ήταν το τελικό σκορ! 9 είχε για τους ηττημένους ο Ευαγγέλου. 6 είχε ο Λούβαρης και 5 ο Κατσανάκης για τους νικητές!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Λούβαρης με 20 πόντους, 16 ριμπάουντ (15-1), 2 ασίστ και 4 λάθη σε 39 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Ευαγγέλου 23 πόντους, 11 ριμπάουντ (5-6), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 34 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Μ. Δημητρακόπουλος με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 1 ασίστ και 2 λάθη σε 31 λεπτά!